Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nece ga ni moci skinuti zato sto Radmanovic nece biti za... Cirkus je ovo od drzave
Baš.
Zato nam i jeste tako kako je, treba svi da se sloze. A ovdje se ne slaze niko ni skim.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Još jednom se pokazuje da su Srbi glavni izvor nestabilnosti na Balkanu.
kako može bit zdrava nacija kojoj je u krvi mit o Kosovu 1389.g ? kako može bit zdrava nacija kojoj SPC krsti i blagosilja zločine koji su učinjenu u ime nacije ? kako može bit zdrava nacija kojoj seljačina iz Laktaša može lagati i krasti koliko hoće, da ne spominjem da je prodao grubo rečeno 80% društvenog/privrednog bogatstva ? ne kažem da su ostali bolji ali Srbi su duboko zakopani u svojoj jad i jedna svijetla tačka u zadnjih 20 i kusur godina je bio Džinđić i njega su ubili i to govori dovoljno o njima!
kako može bit zdrava nacija kojoj je u krvi mit o Kosovu 1389.g ? kako može bit zdrava nacija kojoj SPC krsti i blagosilja zločine koji su učinjenu u ime nacije ? kako može bit zdrava nacija kojoj seljačina iz Laktaša može lagati i krasti koliko hoće, da ne spominjem da je prodao grubo rečeno 80% društvenog/privrednog bogatstva ? ne kažem da su ostali bolji ali Srbi su duboko zakopani u svojoj jad i jedna svijetla tačka u zadnjih 20 i kusur godina je bio Džinđić i njega su ubili i to govori dovoljno o njima!
Zanima li te rad na 1 web sajtu na kom mozes zaraditi 100-200 dolara mjesecno (2-3 sata rada na dan)? Radi se o sajtu koji se bavi klikanjem na reklame i radom na mini taskovima koji su na engleskom(trebalo bi solidno da znas engleski). Isplata se vrsi tako sto se otvori racun na banci i oni vrse uplate od 2 dolara pa navise. Nema neko fixno radno vrijeme, radis kad imas vremena sajt ne trazi nikakva ulaganja.sajt detaljnim informacijama ,mozes procitati cisto informativno,NAJBOLJI DOKAZ SU HILJADE REGISTROVANIH CLANOVA S NASIH PROStora zaraditeodkuce.webs.com
...eto vam mediji i emisije poput "pošteno govoreći" i "odgovorite ljudima".......... -http://tuzla.danas.info/2014/01/24/hrvatski-mediji-objavili-novi-snimak-kako-predsjednik-fbih-diktira-uredniku-ftv-a-koga-treba-napasti-na-televiziji/ ma vozdraaaaaaaaaaaa
Gledam ove komentare , kako se pecate za mršav mamac.Bacili nam kost da se o njoj zabavimo a oni i dalje primaju velike plate i druge izmišljotine od primanja kao pokriće za krađu narodnih para. Ma nisu oni krivi ni zašta, kriv je narod koji nasjeda na njihove lažne borbe za svoj narod. Obratite pažnu na silnu borbu u Parlamentu BiH da se ne usvoje amandmani civilnog društva na Zakon o javnim nabavkama. Instalirali u Zakon odredbe da još više i lakše kradu ali da bude "SVE PO ZAKONU".
http://www.youtube.com/watch?v=RKqdbokzlRA#t=171 sramota
Igleda da je Branko opasno naljutio Bakira, vidi mu face gori od ljutnje samo sto nije puko...lol
Prc Milojko saglasnost mora dati i srpski clan Predsjedništva, šta to znači da Bejha nije jednonacionalna tvorevine. Mjuslimani ajde sad preglasajte Srbe ??? Ovaj Komšić muslimanski zet tkz. hrvatski clan Predsjedništva izabran sa više od 90 odsto muslimanskih glasova, on ne prestavlja svoj narod, nego glumi nekakvog multietničara, a Muslimanima se ulizuje u du.e. Njegova je supruga muslimanka. Ajde sad preglasajte mudzosi, vi ste prvaci u preglasavanju, sjetimo se samo kako ste početkom 90 tih, preglasavali Srbe i to vam odobravali velike sile. Hvala bogu pa imamo svoju teritoriju i ne moram trpeti teror janičarski kabadahija, koju su mislili da vladaju kao što su njihova braća po vijeri vladali nekoliko vijekova. Turski produkt po vijeri danak u krvi se mora otrijeznit, prošlo je je vrijeme kabadahinja, mumaluka i begoluka. Zato mundzoši budi te srećni što imate 24 % rezervata živite u okruženju hršćanskoga svijeta upamtite to, vaši se preci poturčiše za korku hljeba.
је ли се ти зовеш мудољуб или србољуб и каква је разлика између та два имена...
Daj ga prebacite za prevodioca u Albaniju...
izetbegovic i komsic traze ukidanje Republike Srpske heheheh
Joj da se hoće raspast ovaj protektorat, vise ne znam sta bi vam napis'o, sve fore su mi se izlizale, osim one 24%, a i malo mi vas zao, umislili ste da ste neki faktor, neka bitna karika, a nema gdje vas i ko sve nije ponizio,
I jel Pećinac ili Pećanac?
jebo te alija u bulju u izetbegovici vise....
Koji su nam glupani ovi politicari kud ce bas tog cetnika da stave na tu funkciju
''Svi su Srbi cetnici, sem Srba koji govore da su svi Srbi cetnici''
I kako da se vole i bratime bošnjaci i hrvati? Pa vidi ove dvije karikature,molim te.
Ova 2 majmuna i smrada mogu samo da ga flautaju.Republika Srpska je medjunarodno priznata i trenutno jos je u okvirima BiH i ne vidim nista sporno sto je covjek organizovao prijem.Svaka mu cast!
Republika Srbska nije dražava. Pećanac je postavljan na tu funkciju da predstavlja i radi za DRŽAVU BIH!!!
Nisu ti ni kosti još našli a ti se javljaš, gu.ico...