Komentari (382)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ruka ruku mije. zbog mmf-a bi jedan drugom pofafali. i rs i federacija pred kolapsom bez kredita. pljuc,pljuc
Sta mislish ko ce te kredite da otplacuje? Bakir nece sigurno..
@ninina Diši malo živa bila. Niko ovdje nikog nije prevesl'o. Onaj ko je godinama preveslan je narod. Pare treba i jedan i drugi entitet, ali para nema bez Mehanizma koordinacije i taki danas i bi. Potpisuje Zvizdić i Dodik paralelno i istovremeno kako lopov Zvizdić i reče, prije par dana, a Željka zapjeni kako to jedno sa drugim nema veze. Eto, danas vidimo da i te kako ima. No, nela sr stvari kreću naprijed. Ovdje nije važan ni Dodik ni Bake, važno je da zemlja ide naprijed, jer nas svijet neće čekati više.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Slusaj moj bakire,dakle dogovorili smo se kad nam ovi levati daju pare ti uzmi ovaj put 60 posto jer ja sam prosli,a covicu kontam da damo 10 % posto da mu bacimo suplju da cemo malo i narodu dat.sta mislis bake.a naravno moj milee haj pa kad to zavrsimo opet cemo se pickarat da ova sirotinja malo navija eto bar toliko milee milanee
Pricaj sta hoce al bakiru prolazi jedno po jedno od popisa pa nadalje
Srce dragoo:***
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Vidi nasih Sopranosa :)
Bakemon Smeker
A VIDI MUSTRI, A VIDI CIRKUSA, DODJE COVJEKU DA POVRATI IAKO JE GLADAN. FUJ!!!!!!
Djelit ćemo pošteno pola meni pola tebi i eto dogovora
Eeeeeeeeeee, moje ovce . . . Blejite, pa opet glasajte. I jedni i drugi i treći. He8em i vas i vasu konstitutivnost ! A onda lijepo skinem gaće i poserem i jedne i druge i treće. Hljeba nemate, posla nemate, djetetu nemate čokoladu ili kilo voća kupit, ne mozete na more otići ko ljudi, dok su oni teški sam Bog zna koliko. S a vaših leđa, OVCE ! He8em vas ja sve u mozak maloumni !
Pa demokratija, ljudi su za njih glasali, i sad rade svoj posao. Kakav narod, takvi lideri. Takva je vecina. Lideri dolaze iz naroda, od nas, i opet ce glasati za njih, ko i uvijek. A ovaj MMF kad 'dodje po svoje', ko djavo, ko zna kad, moze bit za 5 godina, 10 godina, al kad pocnu 'naplacivati kredite'. Malo ce cega ostati od drzave narodu.
ekipa teska preko milijardu eura, dolara ,funti ne znamo tacno :)
Drzavu zaduzuju,a oni svi farbe dobili ,fino more,gotiva,suncanje,klopa,pice...a narod na infuziji,cak i to moraju platiti,jer u Hitnoj vise nema nista dzaba.Da i jos redukcije vode,pa se ni u kadi ne mozes brckati..E moj brate...
Mr.Dodik petica za stayling :)
Spremni su na sve...još 2 mjeseca do izbora pa skupljaju poene a tada će stvoriti sliku da je sve med i mlijeko ili će u drugoj varijanti zakuhati da bi narod (ovce) izašli na izbore i glasali ..a poslije oktobra zna se kao u monodrami Josipa Pejakovića "Ućerivanje"...pa da (ovce)...
Nasi zivoti su kratki, nasi preci su in mnogo puta davali za nasu slobodu koju smo mi prodali za sacicu groseva, kad bih mogao da vratim vreme I da pohvatam one j..... misionare , sto dodjose sa juga I posvadjase narod ,,, dao bi svoj zivot za nas gen I jezik za nasu igubljenu naciju za nas slovenski rod. Zar nije bilo bolje da nam bude car bosnjak , hrvat ,srbin, slovenac ili makedonac nego neki stranac , valjda ako mi nemamo snage doci ce neki novi da nas oslobode patnje....
Gospodo nasa draga to znaci da smo Jos veci savremeni robovi postali . Poslednja republika bivse YU je kapitulirala I zna 5 godine bicemo duzni kao hrvatska srbija (nemaju epitet drzave malo slova )I dr tj postacemo tudje vlasnistvo.Dali nam je sad jasno zasto je bio rat u nas ,dabi nam unistili ekonomiju , razdelili na manje djelove I lakse pojeli.... Dok mi zavadjeni vjerskom mrznjom koja covjecanstvu nista nije dala osim podjela I ratova, mi jos verujemo u deda mraza bajke I sarene laze.
Evo ga sada se javio i Covic iz Hercegovine i kaze da se ne slaze sa dogovorom koji je danas postignut. Kaze da treba da se dogovori da i kantoni iz Federacije BiH treba da daju saglasnost. Bosno i Hercegovino, i Bogu i Alahu si teska!
šuti, dobro je da su se sastali u Barci, a ne u Hollywoodu!