Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NASI politicari su napravili invalida i prosijaka od drzave lopvlukom i korupcijom
Suti Izetbegovicu babe ti tvog .
ČISTO ZLATO :-)
Rjetko me sta izbaci iz takta kao Bakirove izjave. ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
NIJE GA EVROPA POTPISALA OVAKVOG KAKAV JE.
Sad Evropa kriva, a oni kao nisu. Pa Evropa ih 50 puta moli da se dogovore, a oni nece, i sad opet Evropa kriva, a oni nisu.
Evropa nebi pravila ništa bez divan efendija iz SDA. Asistirali su SDP i HDZ BiH. Srpske SDS i ostale su samo pustile udici i na kraju ja Alija odbio zahtjev stranaca da demontiraju SDS. Šta još sada hoće žuti i ovi oko njega mu!
Izetbegović je podsjetio da je BiH dva puta bila invalidizirana. U luđačkoj košulji. --------- a moj babo prvi put plaho zaslužan. on je bio jedan posluško, američki hinsančić, a ja sam bio u podrumu, insallah, ništa mi ba nije falilo, ko ni danas.
Izgleda mnogi ovdje neznaju i nece da znaju , imate taj Internet pa malo ga procesljajte i nadjite kada je TITO umro ko bi ubijen. I poruka je glasila vako: muslimani muslimani dosli su vam teski dani nema TITA da vas brani,80ih kada se slusalo bjelo dugme i ostale Pop ROck grupe oni su guslali kako vej da kolju od save do drine pa vi rusite svoje i blatite samo tako dalje ,a poruka iz rs su jasne i oni tako Misle ,samo pazljivo slusajte , da ste Jos tu i da imate to StO imate pa nek je Fildzan. Vas je ,samo. Oni su vodili evidenciju od svakog Vaseg gdje es je Radio sta je Radio sta je zavrsio vec u 60im'pa se pocelo un90im hapsit itd,pa vama je covjek otpora kriv,i Sve to zbog turaka ,eto zato .a turci donijese vjeru i korijene Jos Starije neko njihove ,jer muslimani su slijedbenici abrahama a muhamed je zadji poslanik i kuran zadnja objava cjelom covjecanstvu, ,poslje Mosesa,isusa ,tevrata i biblije i mi vjerujemo. U Sve to ako niste znali. A mnogi To neznaju,
Izetbegović: Evropa je uz moju veliku pomoć od BiH napravila invalida kojem sad ne da da sjedne s njom
U politici nema savjesti jer ima interes. U ovih 100 godina " svašta se desilo" pa je jasno u kom pravcu sve ide. Pametnom je i "išaret" dovoljan.
Tebi nista ne fali druze moj, ti i takvi kao sto si ti su u Europi vec, ustvari jaci ste od Europe, trosite i ponasate se bahato, kupujete naocale od 1000 maraka dok neka porodica prezivljava 3 mjeseca od tih para, kupujete automobile od 200 000 maraka, stanova imate ni sami ne znate koliko i gdje vam se nalaze, vasa djeca se skoluju vani i imaju dzeparac od 1 000 000 tokom jedne godine studiranja, i onda jos medju narod ubacivate mrznju i tako manipulisete s nama, i dok se mi ovamo svadjamo i mlatimo vasa imovina i vasi racuni su sve veci i veci!
TO JE ZATO STO U BOSNI SVAKI OBLIK ZIVOTA KOJI IMA SVOJE NEKO NACIONALNO ZVANJE IMA VISE PRAVA NEGO BOSANCI I HERCEGOVCI, TO NEMA NI U JEDNOJ EVROPSKOJ DRZAVI, ZASTO SE U NJEMACKOJ NEZAJHEBAVAJU OKO SEJDICA FINCIJA MUSLIMANA HRVATA SRBA ITD.. IMAS PAR STRANKI JEDNU DRZAVU PA NEK GLASA KO ZA KOGA HOCE
Cinjenica je da je Evropa osakatila Bosnu i Hercegovinu, ali ste je ti i tvoja stranka napravili invalidom svojom losom politikom, brobom za vlast i kriminalom... Prema tome, bolje bi ti bilo da sutis... Nego sto laprdas gluposti...
Kako bi skolovali svoje kadrove, instalirali su svoje ljude u svim sporama ovog drustva. Omogucili/nagradili odane ljude poput Jusufvranica, koji je unistio GRAS da otvori privatni fakultet kako bi skolovali svoje kadrove. Zbog toga i jesmo zadnja rupa na sviralu, i nije Evropa kriva za to, vec SDA i sve ostale kretenske stranke, pune primitivaca.
SDA, SNSD, SDP I HDZ su napravili invalide od BIH, ne evropa! I kad će više te kašike???
SAd mi je jasno zasto ovamo pricas da su Cetnici antifasisti,haah,isto kao sto za sav kriminal i dovodjenje Bih na ekonomsko i svako drugo dno stavljas one koji su 20 g vladali i pljackali sa onima koji se bore protiv takvih. Mora da si SDSovac,RAso ce nas izvaditi iz krize,haha.
smisao @ kasike ce biti kad bosna bude oslobodjena od vas srpskih fasista,genocidasa,zlocinaca,silovatelja..
Ti i tvoja stranka ste nas unazadili 1000 godina. Od gradova napravili kasabe, srozali nas na najnizi intelektualni i moralni nivo u Evropi.
A tebi kao vatra sto je Bosna "invalid" pa jedva sastavljas kraj sa krajem u zadnjih 20 godina,haha
I opet trčite ka Evropskoj Uniji da nas i treći put naprave invalidima.