Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar ne treba parlament da odluci o akcizama? opet po kafanama odlucujete majku vam kafansku spandrcim...
Šta si ti dogovorio ridjobradi? Znaš da dvije rečenice sastaviš?
Narod je izabrao njih da donose odluke u ime naroda. Narod sigurno ne zeli ove akcize koje ce sigurno otezati zivot na vise stepenica. REFERENDUM O AKCIZAMA!!!
Naravno...lako se vi "dogovorite" kad treba uzeti pare od naroda. RADITE NESTO BAGRO NEHLJEBARSKA. Ovakve odluke kakve vi donosite zna i moje sedmogodisnje dijete da donosi.
SDA i bake po narodu kake hehe
Nadam se da ce nekad ljudi u rs shvatiti ko su kocnicari njihovog napredka a ujedno i najveci bacaci magle na politickoj sceni.
Bakire uvedi porez na zrak narod zna da se i to mora placat
dabogda ti zemlja kosti izbacivala smradu smradski
Plavi dizel je svuda oslobodjen poreza.Kakir hoce da pljacka sa akcizama na taj plavi dizel.
SDA NAROD ZNA KAKO SMO KRALI BABO I JA
Srusio si nam svaki san zato sumnjam da si insan..
Vi ste Propast cuskijavam
Kakva inflacija o cemu vi pricata ..mi smo duboko u deflaciji odavno samo sto to niko ne konta ..sva poskupljenja zadnjih 10 god dir su vezana za punjenje budjeta proizcodjaci nisi osjetili ni fening inflacije nego cak naprotiv....
Dogovorice se oni samo narod placa ceh.
Moj Sarovicu , koja si ti panjina. Pa ne zele ga vjerovatno jer ga vec 5 godina imaju. Mozes prospati pricu za FBIH ali u RS regresirano gorivo odavno postoji. Hocete ko i lijekove, prosle godine u ovo doba 25% pojeftinjenje lijeko, a sada prvo ste dopustili naglo poskupljenje pa eto dogovorili se da pojeftine 7-10%. Koja ste v bagra prodavaca magle...
@drinsky1. Zato i puca na sve strane iz auspuha kad sipam u "RS"😂