Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upravo spoznah u Šeši velikog muslimana povodom onog selamanja Hamdiji, kad me naš Bake iznenadi velikim čifutlukom.
Farsa se nastavlja.
šta je ovdje loše? Što je čestitao praznik Jevrejima koji žive u ovoj zemlji stoljećima kao i drugi narodi? Ovakav potez je za pohvalu iako iz dubine duše ne simpatišem Izetbegovića i SDA generalno..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pazi ti Baketa. Eee za koga ja glasah Bog me ubio
Sretan Uskrs i Pesah svima koji slave.Sve najljepše.I da.. svi smo mi ljudi,a rijetko ko je čovjek! :) ovo za ispod dole "gospodu" ne ide nekultura,ne poštovanje za tkzv."načitane",obrazovane,ljude pljuvajući druge ne postajemo veći.Niti ćete biti ikada sa tim stavovima.Mrzi sve samo sebe volim (vjeru) moja valja jedino druge ne valjaju ti koji pišu nisu svete knjige pročitali ako jesu a to rade onda neka im je Bog Allah Buda kako god ga zvali na pomoći.
Nano, Bogati kako se ti O'bogati?
Kladeći se na negativne komentare od evo ove teme pa na dalje.
Umri smradu lopovski
ovo su nadljudi u svijetu, neki kreten u Sarajevu nekog zidova iz neznanja da je Zidov svi se degli da se izvinjavaju Finciju pa čak i reisulema kad ono neki kreten u neznanju da je taj Zidov nadamara ga u kahvani...E sad zamislite koliko se puta namarisu drugi (Bošnjaci, Srbi, Hrvati i ostali ) pa niko se nikom ne izvinjava niti Avaz kao u ivom slucsju tri lista potroši pisuci