Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamislite danas da tri konstuitivna naroda Hrvatske Slavonci,Dalmatinci i srbi postanu odjednom bit hrvatki srbi,hrvatski slavonci,hrvatski dalamtinci i da Hrvatska ima tri predsjednika,jedan Slavonac,jedan Dalmatinac,jedan srbin,isto u nacistickoj srbiji,tri konstuitivna naroda srbi,vojvodjani,bosnjaci.Znaci srbski bosnjaci,srbski vojvodjani,srbski srbi,tri predsjednika koji ce bit na vlasti i dvije il tri policije,ministarstva,parlam enti itd...vrijeme je da i nacisticka srbija ima tri entiteta kad vec toliko obozava genocid tvorevinu,znaci da joj fale entiteti,Naprijed Sandzak i Vojvodino!Entiteti i tri predsjednika,svoju entitetsku policiju i parlament! Sramota sta je sve silom noz pod grlo dato Bosnjanima prvo a i svim gradjanima BiH-e?!samo ce gradjani BiH-e moc uradit nesto,zajedno!BiH4EVER!
Kakvo unutrasnje uredjenje BiH treba da bude, moraju se pitati gradjani BiH,a ti si normalno protiv, O ulasku BiH u NATO i EU moraju da se pitaju gradjani BiH,a ti si normalno protiv, (normalno protiv)- nije to normalno,ali je za nenormalnog normalno, Gradjani BiH bi trebali da se izjasne i o ucescu u vlasti deklarisanih neprijatelja BiH. Gradjani BiH treba da se izjasne i o raspodjeli drzavne imovine,nije li tako \"bijeli golube\"
tihic srbina covic srbin ne treba da srbkinja pere mozak nesrbinu da SANU dodje do dvoje realizacije plana o velikoj srbiji... vise je spijuna u bosnjackoj politickoj eliti od pravih Bosnjana bolje receno Bosanaca! sve u svemu nista novo ni dobro za regiju osim za veliku nacisticku srbiju,opet ce hrvati i bosnjani platit najveci dio barbaije i hinjeske politicke nacisticke srbije i njenih pijuna koje ona priprema godinama za funkcije! podjite u zadnjih dvadeset godina i imate odgovor! sto se tice bosnohercegovackog ambasadorau krvavom beogradu ak bosnjacki politicki lideri pristanu da jedan genocidas bude ambasarod u krvolocnoj SANU gnjezdu ubica onda su vise neg izdajice!to bi biolo vise neg JASNO da je cjela bosnjacka politicka elita korumpirana i radi za SANU!ataj mizerija tadic zajedno s jermicem bolje nek ide prat svoje krvave ruke od vise stotina bosnjana koje je njegov krvavi tata ubio po BiH-i!da Bog da ti tadicu ratko maldic tvoju djecu pomilov\'o isto ko sto je nasu!
koje noge ba, komsic poletio njemu gore - sta mislis o cemu su priicali jalijas i univezitetski profesor? bas ce proradit kemija izmedju njih:)..., SDP BiH je totalno fulio kad je izjavo da će josipovic nastaviti politiku Mesica-to je notorni nonsens i samo govori koliko je neozbiljna sluzba za informisanje SDP-a.
Ko sta pita ovog genocidnog fosila,ne zna dalje od laktasa da do svoga firera.
a sada treba u Srbiji i Bosni izabrati nekoga sličnog i maknuti konačn fašiste...
Ti mislis sto josipovicu srpkinja pushi da ce svi srbi imati neku korist od toga....Boze budale....
A vidi u Nebojse glave....Ko\'da je glavom puru mjeso\' hihihi
Je:bo ti Josipovic majku genocidnu u usta!
Kako mi je ovaj Radmanovic odvratan, odvratniji od Do Dick-a. Do dick je ono bas krkan, zadrigli, ulojeni, masni a ovaj je onaj sto krklja kad prica, podbuhao, truhne iznutra reklo bi se,natekao sav, podocnjaci, gnjilav.....E, nemojte se nadati da ce Hrvatska ikada stati na stranu genocidne, pa jeste li slusali Banca neku noc, kako je fino nazvao obElEzavanje godisnjice genocidne kao \"Festival genocida\" SJAJNO!!!
Hehe pazi glumatanja blavaca ustaski i etnicki heheh A Josipovic ne ode ni Dodiku niti kakvom hrvatskom politicaru u BiH, vec ode na noge Komsicu, a svi znamo ko je Komsia izabrao i ko su njegovi glasaci hehehe Kako se samo tjesite, i kako ste jadni a pojma nemate da vam se Bosnjaci smiju, samo sto ste vi glupi pa to kod vas sporo pali i ne kapirate onda nista. ;) Tiha voda stijene valja, genocidasi. Zapamtite.
Isto ti je tako mama pukla kad sam joj.....hehehe, zna ona dobro sto!
hehe, pa koji je god politicar Srbin nama ne odgovara, stvarno smo pascad, a svi smo njihovog porijekla :)
puce Bosna k\'o isluzen kurton :))))))))))))))))00
NARAVNO DA CE ODNOSI IZMEDJU HRVATSKEEI BiH BITI BOLJI KAD JE JOSIPOVICEVA MAJKA SRPKINJA A I ZENA MU JE SRPKINJA...POGODITE KO CE N A H E B A T I..NIJE TESKO POGODITI, A NIJE NI SLUCAJNO STO JE JOSIPOVIC POBIJEDIO.. A on nije ni SEJDO KOMSIC da ga OLAHKO FLAUTA I PRODAVA SVOJ NAROD ZA ZENINE U S R A N E G A C E I HARISOVO TAPSANJE PO M U D I M A... Sta ovo nemja Pip4EVER- B U D A L C I N E da nam napise STA O TOME MISLE U KANCULARIJAMA sarajeva-x..???