Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glasajmo za gore sutra!!!!
odlično uradžena stranica, samo tako naprijed
Beogade Beograde... Znas li babe tu pesmu, jebote bre? P.S MAKNI SE GNJIDO NACIONALISTICKA!
Hoce da vide jesul sve ovce na broju, pa prebrojavaju... Kad bi ovce ovaj put za nekog drugog glasale, nek je ko god hoce, samo da nisu nacionalisticka djubrad... Ne moze, kad pola ovaca u ovoj zemlji isto misli ko i ovcari, nacionalisticka djubrad...
Zasto se ne ujedine sve socijaldemokratske partije na nivou drzave pa da pohapse ovu korumpiranu stoku na vlasti,oduzmu im protivpravno stecenu imovinu i izvade zemlju iz blata u koje su je gurnule "drage nam nacionalisticke stranke"?! Za jednu takvu partiju bi valjalo glasati,ali ako i nedodje do toga,treba ove idiote skinuti sa vlasti!
Hajmo ljudi svi na izbore, treba glasati, svaki glasan za bilje sutra je vazan
GLASAJTE ZA BILO KOGA SAMO NE GLASAJTE ZA UBICE SDS-A SDA I HDZ...
glasajte za nas mi jedini smo spas braco bosnjaci. koalicija homoseksualaca i penzionera.!