Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRBLJA SRANJE, IDIOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i POD HITTNO REVIZZIJA TUZBE PRITIV NAZI FASSISTICKE SRBIJE...!!!
KOGA LI OVDJE HASKI TRIBUNAL PRAVI BUDDALAMA I OVVCAMA..?! GDJE SU PRESUDE SERPSKIM MONSTRUMMIMA VOJISLAVU SESELJU I RADOVANU KARADZICU???? STO SE CEKA????
TREBA POSTAVITI PITANJE BRAEMETZU ZASTO NEMA ULTIMATIMA NAZZI SRBIJI ZA HAPPSENJE i ISSPORUCENJE MONSSTRUMA GENOOCIDASA RATTKA MLADICA I GORANA HADDZICA HASKOM TRIBUNALU........???
Glavni Tuzioc Bosne i Hercegovine -Milorad Njegov Potparol- Boris.. predstavnici srpskog- genoc.idnog naroda...!!!
pa svak zna da srpskog monstruma ratka mladica licno cuva vec deset godina boris tadic.........!!!
predsjednistvo izgleda extra: ulasten parket, gotivne slike, zategnut tepih, gotivne boje na zidovima, pa super im je radni ambijent. ne razumijem samo samo zasto ne rade.
svak otvoreno mrzi srbe i srbiju, i svak daje signale da razumije da su srbi ZADNJI NACISTI u Evropi, i otpad 2sr koji je imao najveci procenat saradnika sa hitlerom u Evropi, i koji je prvi zvanicno istrijebio sve Zidove u svom glavnom gradu!
sta je bilo? bramerc prestao sa pro srpskom retorikom? ima li vise iko sto voli srbiju? NE! :D