Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj gospodin IT a napisao "silikonske doline", bravo majstore, takav nam još jedan treba!
koja ubleha "politolog sa zanimanjem za IT" grohotom se smijem
Al džaba kad ne da narod glas pametnom i obrazovanom, nego seljaku iz SDA.
OPREZ,PONAVLJAM OPREZ, BEZ OBZIRA NA NACIJU I VJERU: Momci manite se rasprave sa JamesssssssssssuDinom. Frajer je deklarisani peško. Nemojte puno sa njim,jer frajer gleda samo kako cijeg QRCA da se lati. I ovo "Din" na kraju njegovog nika nešto govori. Frajer je skroz u duginim bojam. OPREZ SA PEŠKOM!
je li te to ispalio pa sada kukas ??
@mirrorce Nije budalo,nego mi se nabacivao! Uzgred,koji si se k. nakacila na komentar? Ovdje se obraca muškarcima! Jedino,ako ne braniš brata po nastranosti... Možda ste negdje mišku,pod mišku marširali na Paradici ponosa!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ne možeš ti edukovati prosječnog građanina BiH da razmisli o nekom političkom programu. Standardna reakcija na ovu dvojicu biće: "Šta će mi ova dva pedera"
prosto covjek vise ne zna...............ne vjeruje nikome............nece ni da saslusa............i sama sam takva......jednostavno su nas da izvines toliko godina da smo postali apaticni.....nezainteresovani.........reakcije na sve je...............ah.......sta ce nam to oni drugacije donjeti......bosna je u depresiji........citava
@mirrorce Izađi ponekad u prirodu. Ako možeš do hercegovačke, više je sunca koje efektivno liječi depresiju. Kad pomislim kakvi nam tmurni mjeseci slijede i meni se smrači.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)