Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...dovoljana bi bila, elektroencefalografija, i niko ne bi proš'o... ;-)
..nemam.....moraš malo odmoriti prije ove riječi, pa onda opet nakon što je izgoRoViš....
..hajde bona šta me handriš, znaš šta sam napis'o..ha ja... ;-)))))
ljekarski ?ma koji ce im to vrag .....bitne su💶💸💷💵
Za upravljat motociklom iznad 49 cm3 , za upravljat vozilom, za lovačku dozvolu . . . treba ti liječnički, a za upravljat državom - N E ... Zaključak : DRŽAVOM UPRAVLJAT MOŽE SVAKA - B U D A L A . . .
Ljekarski testovi su ionako glupa formalnost, za upis na fakultet, za polaganje vozackog i za zaposlenje sam dobila potvrde, a nikad me niko nije pregledao. Na formularu na pitanje 'da li ste ikad bili kod psihologa ili psihijatra?' Odgovoris 'ne' i dobijes potvrdu da si normalan.
Bolje da se vrše laptop-provjere, da se vidi snalaze li se za tastaturom, oni im laptopi na sastancima stoje k'o ikebane.
"VOLIM TE BUDALO MALA"
uh kako tuzno! Jel to pukla neka ljubav?
Sta bi tek pokazali testovi mozga onih biraca koji duze od 20 godina daju svoj glas nacionalisticki profiliranim (a ne strucno) ministrima i drugim funkcionerima?????
Nije to dobro...Zamislite Emira Suljagića da mu se pruži prilika ostati sam na minutu u kokpitu aviona.....
blago nama
Pa normalno da neće uraditi ljekarski, jer su svi sipljivi i bolesni, utuši ih debljina salo i stomakovi po 2 metra. Sramota je ovo, svi prolaze ljekarske pa nek i oni ih prodju, i nek se u javnost iznese jesul zdravi ili ne.
nemojte tako, sad bi ih vi jadne bacali u trosak da placaju i "placaju" potvrde da su zdravi ... a osim toga oni kao predstavnici naroda moraju predstavljati reprezentativan uzorak istog, samo se to ne smije glasno reci ... :)
Fuj mene su oboroli na urednom nalazu,a nio sam primljen u MUP ks,jebem te državo za rodjaka
Nisi podoban druze kao ni mnogi u ovoj vukojebini ...
Ludnicu Bosnu i Hercegovinu i trebaju da vode ludaci. Sve OK.
Kratko i jasno: BEG SJAŠE, ALIBEG UZJAŠE!
vode nas psihopate
ostadoše ovi u Jagomiru bez posla