Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisi mikrofon nego kurton.
normalno da nece biti mikrofon dodika posto joj nece dati da govori on ce u ime nje govoriti
Darko Krkane, možeš li ti sa'mog sira...ta, pi-si se ukida sama od sebe.Crbija ako hoće u Evropu mora vas odyebati.Kako su prošli hrvatski crbi..gdje su..u Crbiji nisu,nisu ni u Bosni.Bracika svi su mahom u USA,Canadi ili u Australiji.Vaše brojno stanje je skresano na dobro zanemarljivu brojku.Zato se i bojite popisa.Idiotizmu nikad kraja,tako su se busali i benkovački,kninski,ovi i oni Srbi, pa kad su ih Hrvati napičili u Srbiji su ih tako lijepo primili da su i iz nje napičili glavom bez obzira.Vi ste pro-klet narod i osuđeni ste na propast,živi bili pa vidjeli.Prok-leti ste od onih koji su vam najviše vjerovali.
Cvijanovic nece biti Dodikov mikrofon, on ce biti stalak za Dodikov mikrofon. Kad laktaski vozd izvadi mikrofon iz gaca, Cvijo ima samo da ga dudla i suti. To vlasima odgovara, za njih nije demokratija, a ruku na srce nije ni za nas.
Naravno da će biti "mikrofon" Milorada Dodika... I "mikrofon" i "zvučnik" i "razglas"... Ma,to i ne bi bilo toliko važno kada bi ta vlada (ili vlada u FBiH svejedno kada god se konstituše ili ostane u ovom sastavu) radila za dobrobit građana,a ne po diktatu "lidera" (normalnom čovjeku se povraća kada čuje ovu riječ) naših "fantastičnih" stranaka koje tako zdušno "brinu" o svom narodu... Pozdrav...
ja mislim da nju dodik hopa cupa
nema vama spasa
Cvijanovic je rosa a ne mikrofon za dodu. Sada dodo im 100 dana mira, dok nova vlada dadne prvi izvjestaj svog rada (negdje juli). Dolazi ljetni odmor, nema ko da demonstrira. Onda dolazi neka nova kriza, sta ce onda izmislit? Mozda ce krivit rome za krizu u blentitetu broj 2. Kad to prode opet nesto nacionalisticko prepiranje, i vec smo u decembru ´13. Sad zima, snijeg, raspust. Dolazi Jan ´14, praznici u manjem blentitetu. A od februara pocinje izborna kampanja. Otvaraju se tajne kase, farbaju se tu i tamo po koja zgrada, asfaltiraju tu i tamo po 100 m puta. Za to vrijeme zlatko, dodo, covo, tiha, itd. pune sebi dzepove a vi gledajte odakle se vedri. Jesam nesto zaboravio?
E jadne smo mi Bošnjaci...sami sebe LAŽEMO i nas naše stranke lažu...mi uticaja u RS-u imamo,kao što imamo uticaja u Burkini Faso,znači NIKAKVOG UTICAJA NEMAMO....samo kad čujem ovu našu običnu raju kad kažu "rs-u su dani odbrojani" a onda se pitam ja "kako su odbrojani"...u BiH živi po zadnjem popisu 1.350.000 Srba,a oni su danas svi naseljani u manjem entitetu i imaju svu vlast...u skupštini RS-a bošnjačke stranke su osvojile 3 mandata,a skupština broji 87 poslanika...pa Haris Silajdžić je od pamtijeka gvorio "BiH bez entiteta"..entiteti ostadoše,a Haris nestade...znamo i sami da su to samo snovi...pa Lagumdžija je digao ruku za nove lične karte na kojim će pisati Državljanstvo : republka srpska...ruku na srce,ali ipak Srbi drže sve bitnije pozicije na nivou BiH,a u RS-u kontrolišu sve,i onda opet neko vjeruje u kakve gluposti tipa "rs će nestati"...mi sa tim samo jačamo Srbe i rs...dok to skontamo biće kasno...mjenjajmo politiku
Zar ovaj Mutabdžija nije iz Travnika. On mi jepredavao na Univerzitetu u Travniku, a sad ispade da je Srbin?
kod nas sve sami kriminalci na vlasti.
U pravu si,petica za komentar,sve se zatrlo komsije,prijatelji,kumovi:( Zalosno,istina ziva... PS,za ad:)
i federacija i rs i cjela bosna su kurton od drzave .. do novog krvoprolica djeli samo jedan mig svjeteske zajednice ..ne postoji drzava da se ljudi vise mrze, cak ni u u sudanu nije bilo tako prije nego sto su podjelili drzavu ..
@Radovan Imat ces ti "naj duze od troje", tj, Qu,rac! Radovane!!!!!!!
REPUBLIKA SRPSKA ZAUVIJEK a BiH koliko mora! Pocelo je.Imamo DRZAVLJANSTVO RS,a zna se da samo DRZAVE IMAJU DRZAVLJANSTVO! Slijedi ubrzo knjizenje imovine na entitete,pa svako sebi. Da bi bila drzava ona mora imati svoju imovinu,ubrzo je BiH nece imati,IMOVINU CE IMATI RS. Zdra'o
@Srbin Koja si ti "melodicna" faca, da svoje "taktove obasipas" glupostima:-)