Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije moro ic mogo je sve obavit telefonom ili pitat nekog naseg strucnjaka i po kom osnovu je uopste on isao? kao strucnjak?
A Sent Moric?
Kako god da se obnovila, koncesijom, javno-privatnim vlasništvom ili na bilo koji drugi način Sarajevska žičara je ISPLATIV projekt. Nepovratno su izgubljeni milioni u "nadmudrivanju" i "pametovanju" NESPOSOBNE stranačke oligarhije. Kad se samo pomisli koliko je stranaca, turista i avanturista nakon rata protutnjalo ovim gradom i pomnoži sa 2-3 KM.... Napravili bi do sada 5 žičara a beskonačno nadmudrivanje samo TROŠI vrijeme.
Debili idu u Skoplje koje je izgradilo žičaru tek prije 2 godine da se savjetuju a Sarajevo je imalo žičaru od 1959. godine.
he, međudržavne posjete i dnevnice za inostranstvo i cve za "đ" u Skoplju.
Da ali Skoplje ima novu zicaru potpuno, sto znaci nije sadaka nateg u pitanju.
Gdje onaj servo, bosniak, cretino? Da se nije sta desilo sa covjekom, ima 7 komentara da je fulio
Pa moj dobri Aljosa,znali ste koliko je stara....zasto ste onda dovlacili u Sarajevo...izgleda da je vama samo bitno da je sta guzovace..hajde opet malo placite i trazite sadake..
Samo NOVA zicara je ona u koju cu ja sjesti!!!!!
Pričati o isplativosti žičare heftu dana nakon što je grad bio saobraćajno blokiran zbog dugovanja preduzeća koje ima monopol na gradski prevoz je tragikomično.
to što su mu rekli u Skoplju mogao mu je reći i svaki prosječan inžinjer u Sarajevu. Ali neka Čampari dnevnica, a i Skoplje divan grad možda nije imao prilike ranije upoznati
Sanđo, ali im treba uzeti krv prije nego uđu u vozilo, pjani brate u 8-9 ujutro!