Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U BiH treba ukinuti i Novu godinu, tj.1.1. kao praznik jer su narušena prava onih koji ne slave na taj dan Novu godinu...
@mosi haha ,,..............treba počet slavit Srpsku NG....,, uvijek su srbi i slavili Srpsku novu godinu i glumili bratstvo i jedinstvo, samo ćorav to nije vidio a samo će ubuduče glup i retard ikada išta počinjati sa srbinom.
Serem vam se na skupstinu i genocidne sudove..Crkva vam jos uvjek stoji u Nane Fate dvoristu a vi pricate o ustavnosti i pravednosti,dzikani!!
Dostavite vi to njima i na mandarinskom, svahiliju, aboridžinskom ... i svim egzotičnim jezicima i narječjima. ... Srbovi su to, tko zna šta će još Duduku past na um nakon ovih tzv. " radničkih protesta" u kojima bi 20 % radnika i 80 % policajaca u civilu. ( ja prepoznao trojicu ) . . . !!!
Pa dobro, dostavite im na tom nekom pismu koje nije latinica, valjda srbi insistiraju da, bar ondje gdje kao mogu, tjeraju ljudstvo da piše i muči se pišući neka nepoznnata slova jer i to je srbina način da ,,ujedaju,, Ja bi platila nekoga da obavi tečaj i priuči se pisati tamo neka slova pa neka srbi hrane dušu, ionako su otišli u kuhac.
Koji majstori. Poslali im zabranu a ovi im ispravljaju pravopis.
Piši breće ćirilicom pa da te cela EU razumije. Ma šalim se ljudi. Očito je neko to tako dostavio po dogovoru da mogu tvrdit da nisu primili presudu i da mogu primit Vučića na taj dan :))))))))
Mi iz vlade rs-a zahtjevamo da nam Swisslion-Takovo (Eurocrem),Jaffa-Crvenka (Jaffa cackes i Munchmallow), FIAT-Srbija, Pionir-Subotica itd.... od sad, pa nadalje i u buduće izvoze svoje proizvode "ISKLJUČIVO" na ćirilićnom pismu jer u protivnom nećemo razumjeti o čemu se zapravo radi.S Poštovanjem vlada rs-a.
joj kako bi vas klao sa pjesmom sve redom od djeteta do starca majku vam cetnicku jebem
jesi ti normalan, šta to pričaš
С овим су потврдили да нису писмени и да не знају читати латиницу.
DA! vlada BH manjeg entiteta pod hitno treba dati ostavku, cuj ne znaju citati latinicu :)
joj preseravanja.....samo kod nas moze
Prskanje po nejaci.
Prskanje po nejaci.
koji ćete font?