Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nedavno u tuzli sjedim sa 4 vesela pravoslavca. rodjeni su u tuzli al tu ne zive od rata. kazu da je njemačka j*bena nacističko-katoličko-kleristička prikaza, da je amerika planetarna kuga koja mrzi pravoslavlje i da su samo rusi pravi ljudi tj braća. pitam ih gdje su i oni mi kazu da su dvojica u frankfurtu a druga dvojica u čikagu. interesantno kako srbi mrze švabiju i ameriku gdje ih ima po pola miliona a ljube rusiju gdje ih ima 3 hiljade. ps ovo je debil-danguba sa glinom
srbe kad pitas "da li vise vole rusiju ili EU"? 99% ce reci da voli rusiju. A kad ga pitas "da bi volio da ti dijete radi u rusiji ili EU"? 99% ce reci da bi vise voljeli da rade u EU!!!!!!
@505 Buzim Uvlace se Rusima u dupe jer su jednom dobili po pizdi od NATO, a posto non stop seru za veliku srbiju ako bude opet bombardovanja da ih ovi brane...vlasi sve s razlogom rade..
Stevo bolje da si napravio skulpturu nakog Turcina iz Anadolije isti si oni..
Ne bi me cudilo da sad ovo isto neki Bosnjo uradi... samo sa Brkatim sultanom
Ah ljubav, ljubav....
HAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHH koja bolest braco moja bila ^^_^^
E jesi ga i napravio, svaka ti čast! Da sam ja Putin sad bih uputio jednu zemlja-zemlja u sred avlije!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HA
Bosanska posrbica se osramotila 😂😂😂😂
Koji dziber!
http://i.imgur.com/VryUTWZ.jpg
dokle vise to uvlacenje u putinov pakas otac vas hebo zaostali
Što, pa ovo nije ni do koljena kad janjicari kolektivno klanjaju za Erdogana u po Sarajeva .
@barjaktar Erdogan konstantno spominje Bosnjake, Bosnu, Sarajevo...Putinu puca karina za Srbima i Srbijom, ali vi i dalje lizete njegov anus.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako ja od govana iz septičke jame napravim skulpturu Balije Izmetbegovića,jesam li ja tim činom ikog uvrijedio ?
Za početak napravi sebe od ****** jer šteta je da bude samo jedan kao što si ti ! = )
@Noname97 Niđe veze sa vezom,šta tebi onaj hodža brblja po džumama pa si tako maoluman/maloumna ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cudi me pa neki balijander nas nije do sad izvajao Erdoana hahahaha ( na konju s macem ko pravog sultana)
Nije bolest sve što boli
kao da je pomjesao vnago u glinu.
http://www.telegraf.rs/vesti/1355269-sakrij-cerku-od-ruskog-vojnika-brutalna-istina-o-oslobodjenju-beograda-i-srbije-1944-foto.
A mislili smo da smo dotakli dno?????