Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerika je bila dobra Hrvatskoj kad im je pomogla da sprcaju SAO Krajinu, a sad ne valja
ovaj bosanac milanovic je nepismen.
Milanoviću daj nama Bošnjacima ista prava u Hrvaskoj, kao što tražiš za Hrvate u Bosni. To bi bio realano i pokazatelj dobro susjednih odnosa.
halo milanović.u kojoj zapizdini ti živiš.nema da je neprijatelj Hrvatima .nego isti prema svim građanima BiH.ti si u HR i nemaš sa tim ništa
Rosavi, serem ti se u stau
To su ljudi koji ne znaju cijeniti nečiju pomoć kada su se zafalili Bošnjacima koji su više dali za Hrvatsku nego katolici iz Bosne koji su pljačkali konvoje i ubijali prave Hrvate poput Blaža Kraljevića. 28000 Bošnjaka je branilo Hrvatsku a 1880 dalo život za hrvatsku a 540 su invalidi dok se za 85 vode kao nestali.
čovjek je u pravu. dovukli ste nam trojku
Američka posvećenost multietničkou BIH se najbolje vidi po džamijama što se grade u etnički očišćenom hrvatskim selima u Bugojnu i Konjicu, prco pobij civile, pa terorističkim napadima spriječi povratak izbjeglica, pa blokiraj suđenja zločincima, redom stranci jer se lokalni Bošnjaci nisu htjeli boriti s Hrvatima, pa sad "multietnički" doseljavaj Saudijce i Afganistance. Dosljedno do jaja.
Neprijatelji?????😄😄😄😄😄 Pa da nije USA ne bi ni bili u Eu i jos nisu ispunili sve uvjete/zakonodavstvo/ I naravno nije niko lud da tetosi UZP odnosno osudjenu i presudjenu drzavu kao nacifasisticku i danas.
Po ovom hrvatska ugrožena kao i izrael. Ako ne mogu gaziti koga hoće i kad hoće...ako ne mogu raditi šta hoće i drugima uskračivati prava, onda zapomažu i kukaju kako su ugroženi.
Milanovicu ne seri majke ti. Toliko seres da cu iz inata dati glas Plenkiju ovaj put
Eto čuli ste Bošnje dva entiteta i tri konstitutivna naroda i prestanite više da maštate o unutarnjoj građanskoj Bejha.
I Milanović ga rese, kao da ne zna: “ Franji Tuđmanu je jasno stavljeno na znanje, da ako želi cijelovitu i neovisnu državu, Amerika će ga podržati i pomoći uz uslov, koji se treba ispuniti za tri tjedna, da raspusti i ukine sve paralelne institucije unutar BiH - prvenstveno HB i potpunosti podrži cijelovitost BiH” Hrvoje Šarinić
Milanović putinoljubac
Hoće ovaj Milanović načinu listu jer kod njih nema zezanja.