Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uhapsite ga više
Ne hapse oni, nego tužilaštvo, a tužilaštvo je postavio Dodik, a zajedno sa Mijatovićem, Fortom, Nikšićem i Konakovićem su postavili Dodika :)
čim oni njega oslovljavaju sa gospodine nema od hapšenja ništa
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo jako i oštro sa bagrom!!
02.10.2022. Murphy je sa Schmidtom i Ursulom napravio državni udar u BiH i za to treba da odgovaraju. Dodik je mala maca za njih.
Ode ovaj kuci godinu dana prije jer je napravio neted u državi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Onaj svabo Shit, uzeo parice od Covica i Dodika, bosnjacima usvojio zakon o negiranku genocida i sad se usutio. Gdje je sad onaj mali mis sto se pravio opasan i pjenio na pres konferencijama. Prijetio da sa njim nema sale. Frajer je vic!
Dosadni ste, po koji put više odgovarate,
Koje je ovo neprekidan cirkus sa jednom tačkom. Klovnovi.
Ma dosta i vas amerikanaca vise, ne znam zasto patriote BIH nepostave ultimatum ovim jenkijima ili da pociste ovo sto su nam uvalili ili nema ba vise Dejtona!!! Sit sam da 30god nakon rata slusam iste cetnicke price i americko ponavljanje kako postuju cjelovitost BIH DOSTA VAS JE VISE!!!
Ništa dok avione ne dignete.
niste spremni. al jesmo mi.
Sve ovo dolazi preko Vučića i Srbije a Vi se pravite kao da to ne vidite . Prvo treba Srbiji Sankcije udariti pa onda Dodika i ostali otpad …
Ne lipsi magarce do zelene trave.
Mi podržavamo teritorijalni integritet, suverenitet i multietnički karakter SFRJ i odbijamo svaki pokušaj secesije". Izjava americkog drzavnog sekretara iz 1991-e godine. Eto vidjeli smo koliko Amerika drzi do rijeci, ja im ne bih vjerovao.
samo ostro ali ne treba ostati na prici vec konkretna djela..vrijeme je da neki politicari odu sa scene, skinuli ste sda vrijeme je da i dodik i covic odu
bas me interesuje taj odgovor. Po ko zna koji put spremaju odgovor, ali nikad nista
Da sam ja na čelo DB Srbije svaki agent operativno da obrađuje te glasače tamo i ovima što forsiraju tu sramnu rezoluciju samo bi poslao sliku kako im njihova djeca pozdravljaju tatu ništa više
E sad slijedi šou,Milorade veži se na amerićkim vjestima spominju ogromne sankcije protiv rs koje nisu nikad upotrebljene,CNN,Washington post,BBC i ostale kuće pa ćak i FOX news biti će interesantno ove dvije sedmice.
Jedite hovna .... svi znaju da je Mile vas covjek i radi ono sto mu naredite ....:(
Gdje su vam oni Palmeri, Escobari, Šolei koji su nas 3 godine nagonili u "D+Č" tor, tada su vam ti notorni fashisti bili reformatori pod čije ste skute utjetali Trojku - šta bi s "reformatorima" i "šampionima eurointegracija" - najednom od kako Rusi osvojiše Avdivku i krenuše dalje prema Dnjepru ovi vaši favoriti vam više ne valjaju. Samo vam Konaković može parirati u munafikluku.