Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijaneeeeeee Plati milijune poreza koje si izbegao preregistrirajući firmu. Isplati jadnim radnicima plaće od zadnjih 10 mjeseci (i onima koje si otpustio a nisi im ništa isplatio) Počni plaćati svojim radnicima mirovinsko i zdravstveno. Vrati 20.000.000 koje si opljačkao u Zapadnohercegovačkoj županiji. Prestani nuditi 100KM (kjoje usput nisi ni isplatio) za glas. Prestani uvezene pršute iz Italjie prodavati pod domaće. Prestani stavljati svinjetinu u \"halal\" proizvode koje prodaješ po Bosni ... Onda možeš nešto reći lopove. Dotle se pokrij po glavi i šuti.
Ovi narodni će nas odnaroditi, nečuveno.
Vidi ti, Lojanovići naučili pisati komentare! Mašala! Vi ćete praviti vladu kriminalnog jedinstva u KP Zenica, sad ili nakon što odradite posao u Vladi za Zlajoglua (u bošnjačkoj kvoti, dakako, kao novovjeke poturice za pare). Hoćete li odmah ili kad odradite posao u toj bošnjačkoj kvoti, e, o tome možete odlučivati. Ako mislite da krivična djela pljače i atentata zastarjevaju, varate se!
razvicite im pamet njihovu
Tako i treba Lijane, ove uzurpatore narodne volje nauciti pameti. I otjerati jednom zauvjek.
Eh da ti je mozak, gdje bi ti kraj bio, rusko-vlaško-anadolsko-cincarsko-grčko-bugarsko-hazarsko-afganistansko-hrvatsko-bošnjački isprdku
Naravno, šta drugo u ovakvoj situaciji nego to, krajnje je vrijeme da se udbaško-če.tnička jugomafija pošalje tamo gdje je završila i njena us.rana nacistička država - na smeću povijesti!
E moje Poturice kasno je. Lijepo doma pred televiziju gledat kako se Mujage vole međusobno. Sljedeći put probajte s vehabijama sastavljat vladu.
Tako je Lijanovići. PODRŠKA !!
Pobiti ih sve i dovesti Johnny Stulica za predsjednika