Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Ih i sad nacelnik Opstine Trnovo placa gorivo iz Opcine budzeta za prevoz mlijeka privatnoj mljekari... U Trnovu i traktore su dobili oni koja zive u Sarajevu i uopce se ne bave poljoprivredom
Lijanovicu nemoj da pare odu za kupovinu junica za glasanje kao sto je bio slucaj na zadnjim Trnovskim izborima kad su Ibro Berilo i Pindzo Mirad po noci dotjerali krave i podijelili glasacima. Hajde nije zalosno ni to, koliko istina da sve podijeljene krave za glasanje su bile toliko lose da su ih seljani zaklali u prvoj zimi za posjek. AH zaboraviih da navedem, da su poticajne mjere progutale 780000KM na OPcini Trnovo od cega je najmanje koristi imao narod
Lijanov dug Hypo banci je 121 000 000 KM i nada da će Jere štogod izvući iz Federalnog proračuna i bar djelomično vratiti dug je glavni RAZLOG intezivnog INTSKOVA lobiranja da ozakoni nelegalnu Vladu i njegova imenovanja Ministrom poljoprivrede. Toliko o pravdi, poštenju i zakonu a radi se o proračunskom novcu tj. našem novcu a ne privatnom Lijanovića. Neka transparentno prikaže kud 4 godine ode novac za poticaje iz ZHŽ. Ako dobar dio ovog novca i iz Razvojne banke ne ode u Hypo banku ona što se tiče BiH ode u stečaj!
http://www.AWSurveys.com?R=Hood Danasnja zarada 37 dolara.Koristite ovaj link i sami zapocnite svoj biznis.
daj ovom posljednjem mohikancu ampaku barem dva spreja vidiš da je hera propala
brale prvo mi plati onih 50 KMova sto sam glaso za tebe. proljevu
Od čega će poturičko-atentatorsko-pljačkaško govance, preko svojih ljudi i izmišljenih udruženja, sebi uzeti jedno 50 milijuna.
kolko je stari Lijan dobar??