Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijep govor.I jedan apel klixu, prestanite davati prostor idiotima da pišu ovdje.Sramota je da se ovdje mogu pročitati takve šovinističke izjave o vrijeđanja drugih naroda.Moderirajte ovo ili zabranite komenatre
Kaze u RS izmislili novi jezik zove se bosnjacki i pripisali ga bosnjacima koji zive u RS sa maksimom ovo je vas jezik sta vi znate sta je vas jezik mi cemo vam odrediti vas jezik. Pa Boze zaista mi Bosnjaci moramo biti ofanzivniji u trazenju znanja i razumjevanja sa kakvim govnima koja ne smrde sva isto zivimo i koja nastoje trovati duse i umove plemenitih ljudi koji su ovdje oduvijek zivjeli, ako Bog da i zivjet ce do zajednickog nam kraja i onda mi neko kaze ovo: "Ivanić je kazao da politički lideri moraju biti snažno protiv radikalizacije posebno u svom narodu, te učiniti sve u tom smislu da bi se pospješila borba protiv terorizma."
Ne propustaju priliku spomenuti terorizam,to je karta na koju ce igrati.Nema veze ko je Dodik,Ivanic,umjeren,neumjeren,ni jedan priliku ne propusta. A ti Bosnjo o oprostu,zaboravu i suzivotu.
Glasjate srbi za rezoluciju o zabrani negiranja genocida na teritorij cijele BiH, a suplju prosipaj seljacima, genocidasi iz genocidne tvorevine.
ono kao ti se zalazes za jednakopravnost svih naroda... aj ne dirp... Kad treba para, onda se svi volimo, a kad je sve "potamam" onda suplja prica, nebil ko odrijesio kesu i rekao kako su bosanci ipak fin narod..
da se dopunim, bosanci = bosnjaci(muslimani), srbi, hrvati (da ne bude pogresnog svatanja)... jesmo fin narod, al smo politicki nezreli skroz...
Sere ivanic pa novi pristup MZ je dalo genocidasima vjetar u ledja da provoiraju...
http://www.kurir.rs/vesti/beograd/otkrivanje-biste-na-vidovdan-ovo-ce-pisati-na-spomeniku-gavrila-principa-u-beogradu-clanak-1830899
prvo ocisti svoje dvoriste fasisti pa onda zabadajte nos u tuje ako prava imate
http://www.kurir.rs/vesti/politika/madarski-sef-diplomatije-dizemo-zid-na-granici-sa-srbijom-sto-pre-clanak-1831193
dje je ova bosna da se odmah prijavim za drzavljanstvo
evo 2x citam tekst i ne mogu da vjerujem da prica o ovoj istoj jbnoj bosni kako je lijepo opisa ko mujo suljinu kravu :)