Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bre dec,ovo je samo batina vaspitanja,a poneko umre vaspitajuci se nebi to bilo mudro preko noci,tu negdje poslie turske a moja Andji kaze turci u Europu, samo preko mene mrtve. Wir habe etwas gelernt nach dem zweite welltkrieg.
AMPAK idi liječi se, bolestan si...
gori si ti od vehabija i oni jako dobro znaju to, u velikoj britaniji i ostalim zemljama zapadne europe, ima deset puta vise vehabija nego, odje, logicno je dakle da oni njima ne smetaju puno, a ko im smeta, ti im smetas i takvi kao ti
a sto su ovi srbi opsjednuti turskom tja zemlja svojih djedova :D