Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I NEMOJ IĆI ! OStani ba sjediti u svom kabinetu u Banja Luci a Dragan Čović u svom u Mostaru ! A plata nek redovno dolazi ! Posao nije težak, a paral laka !
Pa hebo ga ti nije ni ŠAroviću posao lak, Bosić se vuca po sudovima samo zato jer govori istinu, a tek kako se osjeća Mektić što radi svoj psoao: KO KRME U TEHERANU !
OBJASNITE NAM GOSPODINE IVANIĆU: Ima među srbima i nas koji hoćemo ekonomski napredak naše otadžbine. Zašto kočite naš narod u civilizacijskom razvoju ? Samo kukate i radite sebično sami protiv sebe a da to niste u mogućnosti ni pomisliti a pogotovu ne shvatiti. Dok ste bili profesor na sarajevskom univerzitetu imali ste odličnu reputaciju među narodima svih nacionalnosti. A sada ste pali toliko nisko da Vas čak i Vaši tjelohranitelji smatraju neukim. Razmislite malo o tome.
Ti si neka bas napredna srpkinja. Sta bi dali dodik i ivanic da mogu ovoliko bosnjackih lajkova da sakupe svojim izjavama
Nemožeš ti nikad biti Don Kihot ti si Krmak iz reda genocidnog naroda
Stigao si dokle si stigao. Za tebe, Ivaniću, nema dalje!
Šprirć mi je ličio na onog lika iz crtanih što je gonjo pticu trkačicu, a ovaj mi lići na onog "bistrog" Elmu staromodca iz Duška dugouška... Šta je ba ovo, politička scena nam sve likovi iz crtanih, Ćović ko onaj Gobo i lukavi, Bakir ko onaj bradati što je vazda pucao gomilu metaka iz dva pištolja na Duška dugouška i dernjao se..., a Duško dugouško: što te mući cakani, to svi znamo tko je.
Za ovo je kriva SDA koja će dovesti do propasti Bosne i Hercegovine.
Ma treba vas sve poslati na biro a da narod bira jednog predsjednika kao u svakoj normalnoj zemlji od ovih nacionalnih torova jedino VI profitirate ..
@Separatista Cek da vidimo sta ce budne sa E unijom hahahha. Kraju sala, nama takvo stanje ne trebalo a moze lako da se desi ako ne dodjemo pameti.
CUJ DON KIHOT MOZDA SI TI IVANICU NESTO POGRIJESIJO UKUCAJ NA INTERNETU PA CES VIDJETI DA SI TI DALEKO MA NI IZ BLIZA NE LICIS NA DON KIHOTA COVJEK JE IMAO VITKU POSTAVU ZA RAZLIKU OD TEBE TI VISE LICIS NA ONOG AL KAPONE ON BI TI BOLJE PASO ZA PRIMJER ILI KAO ONE HIPO ZIVOTINJE
hebem li ti nanu naninu. ni za sta vi niste krivi. vi ste nevinasca da gandi pored vas izgleda poput serijskog ubice...
Kad Englezi i Velshani odluce za Shkote i Irce, onda im saljete cestitke na "demokraticnosti", a kada Bosnjaci odluce za sebe, onda je to po vama "nedemokratsko preglasavanje"... Postim, pa necu da lajem, al' ste mi se popeli na vrh glave vise, sa vama ne treba nikad kompromis pravit jer ste lazovi, prevaranti i uvijek cete samo gledati da na stetu drugih naroda ostvarite licni interes. Kad ti i tvoji sunarodnjaci Ivanicu prestanete da potencirate to vase "srpstvo" u inat svima, mozda bude bolje
@Separatista druze prosla su vremena kad je manjina odlucivala u ime vecine, kad nesto sto nije tvoje se zvalo tvojim imenom, kada si trosio onoliko koliko nisi zaradjivao, prosla su!!!
@Separatista tako npr kozarac odluci u svoje ime ne zanima ga sta kaze rs
Zbog kompromisa (pijacarske trgovine drzavom) mi i jesmo u kaosu vec 20+ godina. I toj Evropi se obijaju o glavu dupli standardi koje podrzava na Balkanu .
Koje šupljiranje,nikakvog preglasavanja nije bilo,druga stvar je što sam sebe degradira,član predsjedništva nema nadređeni organ,to je nezavisna titula,ima apsolutno pravo na autonomiju ,ličnu odluku i stav koji je neprikosnoven.On sam sebe neustavno postavlja kao expozituru vlade manjeg BH entiteta. Samo je jedan izuzetak,kada član predsjedništva"potegne zaštitu vitalnog nacionalnog interesa",samo tada postupa u skladu sa odlukom skupštine entiteta.
Licne odluke i stavove moze iznositi kad prestane da obavlja funkciju na kojoj se nalazi. Njega je birao narod republike srpske da zastupa interese naroda u republici a ne da iznosi licna misljenja i stavove.
Nije kompromis ako vecina stanovnistva kaze za nezavisnu BiH a vi silom pokusate nesta i napravite genocid, nike kompromis ako se zbroji 2+2 jer popis je prosta matematika, ali ne moze druze Mladene da se ne popisu Bosnjaci u Svedskoj a da se popisu Srbin u Beogradu, to nije kompromis...to je nametanje rjesenja, a popis je stvar staristike i matematike, nema tu previse kalkulisanja.
I jos nesta, dao Bog pa se nikad ne dogvorili nista, pa vam mmf zavrnuo slavine pa onda oblasni hladnom narodu, policiji, doktoru i ostalim kako nema para jer je kriv popis...
Meni se cini da glumis Dodika, svog prijatelja. Jel ono u Sumana RS sve u redu Ivanicu. Mozda jeste, mozda nije.
uuuuuh jesi faca
Ubi nas prejaka riječ Dragana i Ivana! Onaj treći je negdje u nekom drugom svijetu.
Genocidni odron !