Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte biti skepticni,sve se moze kad se hoce ,problem Sejdici-Finci se lako moze rijesiti ako ima volje za to,a mislim da ima bar sto se tice nas obicnih gradjana,prekipjelo nam je ovo nacionalisticko prepucavanje,malo normalnog zivota nije na odmet.
Pidjametu za preCjednika!
:D Ma nek bude precjednik ko hoce,samo da bude posten i da radi svoj posao profi. Na zapadu zivi mnogo etnickih manjina i nista im ne fali,mnogi od njih nit neznaju ko im je precednik jer im nista ne fali,prema tome NEMAJU POTREBU da se bave takvim pitanjima...pozz svim normalnim ljudima. :D
Možda, ako neko izvrši državni udar i skine sa vlasti lopova Bakira, Milorada i Dragana Ćirilicu. Sve dok su oni i njihove kriminalne stranke tu ništa ni od EU ni od BiH.
Jbo sve, otkad je Ivanic u Predsjednistvu nas plaho krenulo =)))
Kako su rijesili problem Sejdic-Finci? Dajte objavite nam taj "Master Plan."
kad ćete PIO napuniti?
Ja necu u EU nece mi famelija vise moci krasti od naroda..
Daj boze amin da i gradjani ove drzave odahnu i napokon pocnu zivjeti normalan zivot kao i svi gradjani u EU.
A poenta presude "Sejdić-Finci" nije u tome da Sejdić i Finci imaju pravo da budu politički birani na visoke državne pozicije, nego je poenta u tome da je trenutni Ustav diskriminatorski. E, pošto Ustav nemate volje promijeniti, onda se vidimo u nekoj drugoj dimenziji, u kojoj ćemo "možda" predate aplikaciju za članstvo.
Bravo. Srušena je mitomanija nedodirljivosti Daytona.
Niste ni rijesili Sejdic Finci, kamo li onih 200 drugih uslova za aplikaciju za EU, jadni su oni koji vjeruju vama ljigavcima govnarima.
Odlicne vijesti, bravo