Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Okreni se Kibletu,Bogu da se pomoliś,il za ljubav il Rahmet..
Koga vi vise handrite , zakuhaj pa miri , pa zakuhaj pa opet smiruj, investitori kao i sav normalan svijet bjezi od vas jer ste obicno zlo a sto je najgore to vam jo uvijek prolazi
Nema vise gospode u Sarajevu!!!
Dje ce biti normalno kad imamo tri predsjednika države ko da smo osvojili Mars nema tu dogovora bgm
hroktavi krmak
sa takvim politicarima,dobro smo normalni ikako,dobro izgledamo kako nas premijer rece,pije se kahvica,pusi se vozaju se dobra auta,,,hljeb vam se ogadio i vi zivili kao ovaj narod,,,dok je vas mrznje ce biti,nikad svama ni metra naprijed nemozemo..
Mora nas Europa pogurati kako bi sačuvali integritet BIH , prije Srbije ćemo ući u EU. Dr S
Ivaniću nema dijaloga sve dok ste na vlasti, i jedni i drugi i treći. Ima normalnog svijeta u cijeloj BIH koji su na žalost u ilegali, koji bi se u kratkom vremenu mogli dogovoriti i otpočeli saniranje rana iz rata,poslje rata, i normalno poslije vašeg lopovluka da bi možda (kažem možda) nakon 30 godina došli na pozitivnu nulu. Ali to je trenutno samo san.
Političari počeli da se sastaju po bibliotekma - Čoić i Ivanić u Bošnjačkoj biblioteci usred Šeher Sarajeva, a Dodik na aparatima!
ovaj svakim danom postaje sve odvratniji... ali, to je slučaj i sa svim ostalim...pih!
Ko zna iskoristiti anarhiju, može fino živjeti u BiH. Većina ljudi ne može.
izmedju ostalog radi takvih kao ti
TrebA ti matet jebati isti si ko govna iz rs politicka
Jedini preCedni u svijetu koji ne postuje ustavni sud svoje drzave
Ili rat, ili da se razilazimo. Nema tu šta više da se diskutuje.
@BiHer A tebi lijepo ovako ? E moja bleso blesava. I treba se razići.