Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce Bosna i Srbija zajedno da nastupaju kako im EU svira. Do sada su nastupali odovojeno i ziriju se nista nije svidjelo. Bilo je nekih obecanja, vecih i manjih, ali se sve zavrsilo samo na tome. Zajednicki nastup bi trebao da prikrije brojne nedostatke takmicara, da malo omeksa ziri, da zabavi domacu i evropsku publiku i da ne vodi nigdje, sto i prilici ovakvim nastupima i ovakvom ziriju.
Vala, najpametnije bi bilo kada bi preostala Yu-buranija (BiH, SR, CG, MK, KOS) sklopili tovar multilateralnih ugovora o saradnji i zajednickom istupanju ka vani po pitanju mase stvari - ne samo infrastrukture. Ovako nas svako kara kako stigne.
Ivanic ....krme.....presvuceni cetnik...!
Ptice na grani znaju da Srbija neće u EU sve dok ne prizna Kosovo, znači nikad.
Ja kolko znam da su priznali!Probaj kao srbin izac' sa Kosova u Srbiju sa nekom robom,ko' da Sengen prelazis,i to mislim na Srbijansku stranu!
Naslovi kome odgovaras!Je li ovom gore?Ja sam samo komentaris'o da je Srbija priznala Kosovo!
........ivanić na mala vrata fuzionira bih i četničku srbiju........ mislim, valjda je zemlja kojoj je na čelu četnički vojvoda i četnička pudlica, četnička država..............
.....mogli bi i srbiju poravnati.......
.......hebiga, nito nije savršen........bolje i plavuša nego četnički vojvoda - magistar ukopništva ili troočlani band "NITKO S NIKIM"...................... .............a kome se gleda tito u 21.st. ima ga youtube i kumrovcu pa izvolte......
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zajednički pristup.... Jad sa jadom, a kako drugačije.
Sto da ne,ali nastup na ZMBT!
Samo razgovor i razgovor.Djeci ne možemo kao perspektivu ostaviti klanje i ubijanje.
Money money money Always sunny