Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vjerskim liderima ko cericu ?!! ma nemoj !
Ko god je na budzetu ja mu ne vjerujem!
ja nevjerujem vjersikim liderima bas nimalo svi su u sda
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
Niko nikom ovdje ne vjeruje pa čak ni komšija komšiji .
klix ne seri,može to i bolje!!!!
;-)
Dobro je! Jos nismo izgubili povjerenje:)
Plaho vjerujem i tim vjerskim liderima, a o policiji da ne govorim. Najveća mafija.
Pocet ce i hljeb u pekari djelit na bosnjacki, srpski, hrvatski i hljeb za ostale...
Znaci tvrdim, Daj mi auto 500 km u apoenima od po 10 km, napit cu se ko stoka i bez ijednog dokumenta napraviti krug kroz cijelu BiH, zivjeli nasi policajci cenerasi :) Das cenera i ti si glavni na putu imas cak i prvenstvo prolaza i sve :)
pa sam sebe lazem da nesto nevolim a ustvari nemam novca da to kupim kako da vjerujem drugim
Ma ko vjeruje policiji, kakve su ovo izvale ba? Pa zna se ko upravlja policijom.
..najmanje Tužilaštvu, političarima i zdravstvu (koje je objektivno u k....)...
Znaš šta će sad biti? "Odjednom, sami od sebe" će odnekud iskrsnuti skandali vezani za sve institucije u koje građani imaju povjerenje s ciljem da se to povjerenje poljulja, odgovornost relativizira i "razvodni". Tako će oni kojima to odgovara postati prosjek a ne dno (mulj) što i jesu.
Rade Pendrek dominira