Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAko ce ga ispuniti,kada stranke nastale iz SDA(SDA,SBB,S ZA BIH)zajedno uvijek imaju preko 50,60 % glasova,i uvijek neka od njih koci napredak ove zemlje,samo iz rarzloga sto dijele zajednicku kriminalnu poslijeratnu proslost.Iza rata su svi bili u SDA.
Presjednistvo koje broji cak 3 ujmjesto jednog nista nije uradilo! Sto se tice stranaka SDA i HDZ su ispunili obecanje jer oni su poceli lomiti drzavu i dalje obecavaju da ce je slomiti, kao i u RS oni kabadahija Dodik!
Pa vodja udruzenje "Zasto ne" je Darko Brkan koji je parazit. Cijeli je zivot u nevladinom sektoru i izmislja nekakva istrazivanja kako bi oprao pare koje dobije preko projekata. Ne moze on biti nikako relevantan.
Niko ne moze osporiti rad i trud SDP-a da napravi ono sto su zacrtali i u tom smjeru idu. Ne moze se preko noci rijesiti ono sto se 18 godina stalno unistavalo, rusilo, sto se nije pravilo nego se pljackalo . Svi smo svjesni da je rupa u kojoj smo upali doviljno duboka da se iz nje nije lako izvuci, ali takodjer smo svjesni da je sa SDP-om ta rupa mnogo plica nego sto je bila. U toku ove nekolike godine ucinili su mnogo toga pozitivnog, ucinili bi i vise da nije bilo opstrukcija od drugih stranaka.
ljudi pricaju ono sto narod zeli da cuje, a kada dodju do cilja zivo ih se faka za narod...
ma samo opusteno i sabura ;)
Sokiran sam !
jagode...lijek za sve xD (ipak sam kupila...)
ja cu ipak cekati svoje da narastu :P
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
"Obećanje ludom radovanje"- narodna.
SDP je obecao da ce se boriti protiv kriminala i to je i uradio,obecao je javne investicije i to je ispunjeno, promocija prirodnih ljepota i tradicije takodje; sto se tice uvjeta za obrazovanje (Masic i uspjela udzbenicka politika); investicije u energetiku da ne spominjem, sta je vama Niksceva saradnja sa Cvijanovickom (elektroprenos itd.) laz? I trebao bih jos mnogo toga navesti, ali pametni ce svoje zakljucke vec donijeti na bazi ovih mojih.
Narod kada bi otisao na stranicu obecano ispunjeno naprimjer,vidio bi sta je sve uradjeno.Jedina stranka koja ima nesto ovakvo gdje se moze provjeriiti ovakvo nesto je SDP,to ipak nesto govori.
Zasto se u izvjestaju ne pominje ono sto je uradio SDP,iako se konstantno bori sa vukovima,kojima je jedini cilj podjela i unistenje ove zemlje,oni su uspjeli uraditi odlican posao za razliku od drugih koji se nisu pomakli sa mrtve tacke.
Koliko ja vidim po mom izvjestaju ne treba mi nikakav "Istinomjer". Oni nista nisu radili zadnjih 20 godina zato narod i dalje glaba racKu
Koiliko vidim jedino je SDP radio, a ako se uzme jos u obzir da je bilo jako puno kocenja i pokusaja da se svaki dobar potez odbaci ... moze se reci da za razliku od drugih imaju pozitivnu ocjenu.
Poznato je da od ispunjenih obecanja nema nista,zato grdjani i jesu na nogama,ali opet ni to niko ne zeli da cuje,nacionalne stranke se ponasaju kao i dosadasnjih godina,sad pocinju sa obecanjima za naredne cetiri godine i naravno opstruiraju sve pozitivne zahtjeve,zakone,prijedloge...
Po ovome se vidi šta i ko nas uništava, sve te nesposobnjakoviće i lažove koji nisu ispunili svoja obećanja treba strpati iza rešetaka, dosta je pljački više. Čast pojedincima.
Cuj naslova imbecilnog "Stranke nisu isupnile obecanja",kao da su u namjanju ruku udruzene zajedno,kao da se ne radi o nekoliko razlicitih vidjenja buducnosti Bih,razlicitog vidjenja proslosti Bih itd.Kao da se ne radi o sukobu onih koji nas 20 godina pljackaju,krijuci se iza maske borbe za ko fol nacionalni interes naroda kojima pripadaju i onih koji im se svim silama odupiru,koji svoj socijalni program jednostavno ne mogu da provedu u djelo ,zbog ogranicenih umova koji 2 decenije daju glas onima koji ih unistavaju. Naslov je slican stereotipnom,mediokritetskom misljenju velikog broja polupismenih ljudi,kojima bi ja zabranio da glasaju na izborima,jer nemaju potrebno obrazovanje da bi mogli da odlucuju o sebi,i o drugima,pa kada takvi kazu "krivi su politicari"!
Inace nam je istinomjer relevantan s informacijama... ccc