Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dogovara kako da zajedno razvale drzavu
sta vele iz hdz...jel legitiman ovaj shmitd...
Sve u ovoj prciji od drzave je politikanstvo.. blago onima koji su otisli vani
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
poltron !
Dosla Sanja da navija za Njemacku.
Bolje je bilo da je naslov: Clanovi HDZa navijaju za Njemacku.
Gledajte sto je nasmijan Schmidt i kako se veseli nakon onoga sto je se desilo prije 2 dana.
Nije Shmit i clanovi HDZ-a, nego samo clanovi HDZ-a, ciji je on najvrijedniji član.
Može li se na tom turniru pojesti nešto od svinjetine? Pitam za krmojedicu Vlaisavljević? Ima li deda mraza na tribinama?
Ovaj Šit i nekrije zašto je u BiH i za čiji interes radi. Država se raspada zbog njega a on se krevelji i gkeda tenis! Ma sikter kući!
Ovaj Šit i nekrije zašto je u BiH i za čiji interes radi. Država se raspada zbog njega a on se krevelji i gkeda tenis! Ma sikter kući!
Ovaj ima ćlansku kartu hdz frajer radi samo zajedan narod.
Vjerovatno navijaju za Njemacku, sve klicu i tresu nogama, ne bi li se uvukli dublje ublehasu! U FBIH su na liniji a Hrvat podredsjednik RS na Dodikovoj liniji protiv tog desnog!
Ovo je prava cpicoka, al' neka, doci ce Herr Schilling kod Hijlmije na konak.
Ja mislio B.Luka
idi idi moja vilo..... radi njih si i došao u BiH. da nema Dodika ti bi davno završio posao i otišao. Ali ludi Dodik ti pravi probleme i zadržavate u BiH, indirektno pomaže bošnjacima više od tebe. da se primirio da odeš lakše bi mu išlo. sad si prinuđen da ko fol nešto učiniš. fena više.
Bolje je bilo da je naslov: Clanovi HDZa navijaju za Njemacku.
Bolesnici
Navijaju za Njemačku,zajedno sa Smitom.
Schmidt otišo na tenis, a država u rasulu. I bošnjo se nada strancima.
Kakvo klixovo huškanje i ispiranje mozga polupismenoj talibaniji.Nevjerojatno.Čovjek je došao na meč BiH-Njemacka. Da se održava u Kalesiji isto bi došao. Muslimanska propaganda ovo prezentira da je došao kod hadezeovaca. Bagro jedna, jel shvacate zašto ovo nikada neće biti zajednička država, stoko zatucana