Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVAKI DAN , NOVI USLOVI DOLAZE, STA JE TO VISE ?? JEDNOM KAZU,GOTOVI SMO,CEKAMO ZELENO SVJETLO OD EU-a , A SADA IMA JOS PAR USLOVA !
Sramotno, tragikomično... Šta je bilo sporno, da li će biti po 3 čistačice Srpkinje, 3 Bošnjakinje i 3 Hrvatice? Stidite se vi iz Savjeta ministara, zbog vas ispaštaju svi normalni građani ove zemlje!
kada je smjena laznog direktora UINO BIH KEMALA ČAUŠEVIĆA, koji sebi osim sto uzima platu od 5000 km mjesečno daje i stimulaciju od 4084 KM KAO I odvojeni zivot u iznosu od 1000 KM mjesečno. Za javnost -istom je istekao mandat u 12 mjesecu 2008 god.
Na šta smo spali da imamo Mittal ministra sigurnosti....
sanjajte, samo sanjajte
mogli bi i bez vizne liberalizacije al nek se svim vlastodršcima oduzmu pasoši
Meni ovo liči na još jednu novu instituciju na nivou BiH :-(
takvih ko ti pun jagomir
Prije su izvjestavali da su se SVI uslovi ispunili, a sad malo prodje pa se izjavi da se jos jedan uslov ispunio. SVASHTA
TEKBIRRRRRRRRRRRRRR
mogu biti vidovnjak,od tog sranja nema nista,obecavaju otkad... necemo pricu hocemo djela.
mogla bi se kladionica otvoriti sa odgovorom da li cemo ili ne dobiti viznu liberalizaciju do konca ove godine ili ne! ovo ko spanska serija....
Aj nece li na bolje ...