Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odavn si ti ikebana radonciceva,da si bar malo covjek ostao bi ministar policije i zavrsio posao i obecanja koje si davao,ovako samo si gladan fotelje,a nisi ni skolovan za to drzavno ministarstvo,kao ni radoncic sa srednjom skolom
tacno tako, bilo bi me stid proci pored saobracajnog fakulteta i onih studenata.
Kako je krenulo, postati će i predsjednik uskoro... Od tjelohranitelja, pa do predsjednika... Welcome to Bosnia & Herzegovina!
Kako skakucu iz fotelje u fotelju a da ih propitas tablicu mnozenja samo bi blehno u tebe blaho telecim pogledom.. Glasaj narode ruka ti otpala kad ove hajvane dovodis na vlast a stotine hiljada mladih kompetentnih strucnjaka trune na birou
Ja ovog supka neki dan gledao na obn tv bio obicni sekuriti,vidi ga ovde lopov.
Lik je dobar drot. Pošten drot prije svega. Ovo mu je malo previše, al vidjecemo. Avaz će ga svakako hvaliti ko da je evlija.
ja sam bogom dana, nisam ikebana....
rad i samo rad
samo probaj ne uraditi kako ti narede pa ces zavrsiti kao oni u sda sepic, sokolovic itd.pocistit ce te samo tako
moj jusko ti si tu samo potpisivac dokumenata. sve ti pripremaju kadrovi sda i sbb
opeet rumun sandzo
Teleca glavusa par excellence
pa dobro. vidjecemo. vrijeme ce pokazati
Kadar jedino za HRKLJUŠA i NIZAŠTA - nažalost, i DIF kao i sve drugo završio na foru naš hadžija Jusko Ismir.Ali jebe se njega on Ministar još za komunikacije i promet, taman da odbrani od Dodika i Čovića BHRT, kao i Fahru od onih dokumentarnih emisija u kojima objasniše o kakvom se neimaru i dobročinitelju radi.
A sta mislis zbog cega su te doveli. Zbog znanja il. Iskustva. Tebi drago sto si ni iz cega postao ministar a njima sto ce preko tebe raditi sto hoce. Tebi je namjenjena uloga zrtve. Al ti si izabrao i pristao na to.
Ama baš svi do jednog to izjave kada stupaju na dužnost.