Narodna stranka Radom za boljitak
0

Iskoristiti prirodne resurse Posušja

Klix.ba
Nakon obilaska Širokog Brijega i predstavljanja Boljitkovih kandidata, stalna posada autobusa Plave revolucije, na čelu sa predsjednikom Narodne stranke Radom za boljitak i zastupnikom u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Mladenom Ivankovićem Lijanovićem, stigla je u Posušje.

Ova općina zapadne Hercegovine, poznata je po iznimnim prirodnim ljepotama, planini Blidinje i najvećim vrhom Hercegovini na Čvrsnici. "Vođeni strateškim programskim načelima Narodne stranke Radom za boljitak – spasiti radna mjesta, obitelj, dom i rodnu grudu, Boljitkovi kandidati za Općinsko vijeće Livno odlučni su da provedu opredjeljenja Plave revolucije, nastale kao revolt zbog dosadašnjih loših politika, što su i u Posušju nagomilale sijaset problema zbog kojih su mnogi mladu odlučili da odu", saopćeno je iz ove stranke.

U druženju sa građanima Posušja, Boljitkovi kandidati iznijeli su svoje viđenje privredne situacije u ovoj općini, te predložili rješenja koja kane sprovesti ukoliko im građani ukažu povjerenja na predstojećim izborima. Vijećnik u Općinskom vijeću Posušje i kandidat na Boljitkovoj listi, Ante Pavković Šišović, istakao je svoje zalaganje za one slojeve stanovništva kojima dosadašnja vlast nije poklanjala dovoljno pažnje.

"Najviše ću se okrenuti mladima i njihovim problemima. Kroz sve ove godine, mnogi su bili primorani da napuste ovaj grad, a sve zbog malog broja radnih mjesta. Naš cilj je poduprijeti privredu, otvarajući radna mjesta u sektoru poljoprivrede, ali i turizma, koji zbog izvanrednih prirodnih ljepota kojima obiluje Posušje, itekako ima šansu da bude zamah razvoju naše općine. Proizvodnjom organski zdrave hrane sa netaknutim resursima prirode i turizmom, otvorili bi šansu da zaposlimo mnoge mlade ljude, bez dovođenja prljavih tehnologija. Time bismo i sačuvali prirodna bogatstva i donijeli ulaganja. Posebnu ću pažnju posvetiti djeci sa posebnim potrebama, koja su ovdje bila zaboravljena. Čeka nas ozbiljan posao, ali nikada nije kasno da pokrenemo pozitivne promjene, da bi nam svima bilo bolje. Sve građane Posušja pozivam da izađu na izbore 7. oktobra i daju povjerenje kandidatima Narodne stranke radom za boljitak. Slušaj srce, spasi Posušje“, poručio je Boljitkov kandidat za OV Posušje Ante Pavković Šišović.

Nakon Posušja, karavan Plave revolucije Narodne stranke Radom za boljitak, petnaestog dana zvanične predizborne kampanje, nastavio je put prema Livnu.