Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si paglu. Željka je vise sa svojim nastupom pomogla usvajanju Rezolucije nego svi politicari iz BIH. Hvala onome ko je nagovori da se javi.
Gonite ovog ćelavog , ovo je figura koja samo kvari sliku o nama. Čovjek snima Tik Tokove po Srebrenici , pa ovo je sramota šta nam trojka instalira
Neka nam ba i Rame, ovo je kalibar političara čije ponašanje i jezik je u skladu sa standardima političara tzv. eresa
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Tacno ne znam ko je odvratniji od njih dvoje
Jebot ovaj pravi islamski terrorist
'Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak' je 'najbolje' sto imamo. Neznam cemu psovke, ponizavanja, prozivanja. Ako neko moze bolje or Rame tog se treba podrzati. Sa psovkama, prozivanjima, i ponizavanja se ni na pijaci ne moze uspjet prodat ni 'truli' paradajz a kamoli naci pravu osobu za pravu poziciju u pravo vrijeme. Nemos stalno u zivotu 'sve psovat' jer ce ti tvoja psiha otici u 'helac' pas postat lud u najboljem slucaju, a najgorem 'novokomponovani ratni zlocinac'.
i ovoga se nešto pita? živio nan RS još stoo godina
Joj evo ga opet sa iskolacenim i nadrogiranim ocima kao on se nesto pita hahahaha
Bože dragi, svaki dan Ramo, Mile, Željka i tako u krug. Bože sačuvaj kakvi neradnici i zgubidani
Svaka cast
Ovaj Ramo nivo skolarca oanovne skole i to mahalske
Sinove na celo kolone, pa tek onda racunaj na nas!
Nama trebaju ljudi kao Zlatko Lagumdžija pametni, nacitani, sa vezama u svijetu, a ne ove seoske varalice i populisti
Jedi Ramo Vana go sa Cvijom ista ste vi STOKA
to Ramo..nedaj him nedaj da otimaju zemlju
Ti si paša moj malo neiživljena persona koja je našla pogrešno mjesto za implementaciju svojih djetinjarija. Hajde što nisu koalicioni partneri više zadovoljni sa tobom i tvojim tiktokerskim nastupima, već što su te i "Ameri" stavili na stub srama. Uhvati se mahalanja i tik tika sa Faćom i ostalim, tebi ravnim cirkusantima.
Dobar je memo,pustite ga jer treba nam jedan sličan onima iz manjeg BH entiteta
Reci joj ramo
Klovn umislio da je prvi u Bosnjaku. Maltene predsjednik predsjednistva. Lupa ko maksim i bavi se svacim osim svojim poslom. Koji odron od Vlade FBiH i vlasti