Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako su muslimani bili .urceviti i 90-ih ali mnoge je ilovaca pojela. Bogi ,potanko je ono cebence u koje vas umotaju prije rake ,brzo prokvasi. Nego, jesi li zimogrizljiv ? Za Fatu se ne sikiraj, jacu da je redujem ! TVOJ CEDO !
@ČETNIK stvarno ste smjesni, cvetnici))) drugi put necemo biti nenaoruzani, zapamti. Sjecas li se, kad smo vas na kraju dotekli naoruzani- hrabrost vam je za SEKUNDU izprdila)))) bolje ne provocirajte, ako necete da vas mi obrijemo))) AAAAhahahahaha
Tako je gosp.Zivkovicu u punom si pravu i javno reci tome [laiku] supervizoru ,da se ne kosuri,previse po toj bih,jer oni misle kako su veoma lako uspjeli napraviti veliki ;DZUMBUS; u jugoslaviji da ce i poslije toliko proljevene,krvi, jos lakse komesariti se po bih i bosanskim ;ENTITETIMA;u potpunosti zanemarujuci narod koji vjekovima i vijekovima zeve na tim prostorima i poruci ;mu; da su prosla vremena [DIKTATORSTVA],sada je vrijeme;slobode,razuma i uvazavanja-Te narodna skupstina RS-a vrlo dobro zna sta moze,hoce i treba da radi-te i ,on\' i svi drugi moraju to da cijene i vrhunski postuju ! REPUBLIKU SRPSKU!!!!!!
Doticni tip je pokusao po nalogu svog sefa mileta laktasenka da ospori preko ustavnog suda BIH neki clan zakona kojim bi se spasio njegov sef,ali mu to na srecu nije uspjelo,ustavni sud je to odbio. zivkovicu kao ljekar si vjerovatno dobar ali ako politicar si poprilicno glup.
@budala Civilizacija su oni ljudi koji sačuvaše crkve u Sarajevu,a šta su oni koji porušiše sve Dzamije u Banjaluci,ti mi reci.
@RS joj tvoji su mi postovi najsmjesniji nes vjerovat, bukvalno se pravo nasmijem... Nisi mu dobro odgovorio, znas ti i bolje. Ajde nasmij me jos please.
TI @budala ,skontaj malo šta je pisac htjeo da kaže.Konačno se i Inzko probudio.Malo mu duže trebalo,šta ćeš.....
Zivkovicu-tarabo stara zajedno sa Dodom-hihiihihi
Hahahaha sto mi je milo, sto \"srpcici\" jedu svoja m*da.........to InzkY..... MIRNO CETE!!!!!!!!!!
Ti geno*...idno-Turski isprdku, mozes jedino je*avati svoju majku u tri smjene.....kao po obicaju.......po \"srpski\" hehe
SLIJEDI SIJEČA KNEŽEVA TEKBIR
Jedini Tuci danas u BiH su oni koji se zadnjih stotinjak godina odazivaju na naziv Srbi. Toliko bi valjda trebao da znas o svom porijeklu i svojim precima.
budala 29.05.2009. u 17:30 ama zemo, nema od zajednickog zivota nista, da je juga mogla izdrzati izdrzala bi, a ovako od bosne praviti jugu je samo produzavanje agonije! daj ba da se jednom \"bratski\" odvojimo jednom za sva vremena.. =================================================== nije problem. skupi stvari, stavi na traktor, i pravac preko drine. tako cemo se \"bratski\" bez problem odvojiti. ako mislis ponijeti sa sobom metar domovine,, onda ce taj metar da ti bude grob. jeli jasno ??
mozda je BANJA LUKA bosnjak iz BL!?
Milorade ima put kojim moras da se kreces, ako ti se nesvida idi tamo gdje ti je najljepse, mozda smrdija.Sretno.