Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JELI TO SVE STO ZNATE RECI; JESU LI VAM RODITELJI ZATO KUPILI RACUNARE; ::::::BALKANSKI DRIPCI::::::: I JO MISLITE DA STE PAMETNI; A KO FOL --------------- JELI TO VAM UCITELJICA BILA DUGO NA TRUDNICKOM BOLOVANJU ------KOJA INTELIGENCIJA: BEDASTI JUZNJACI ::::: REKLI BI SLOVENCI: U RED ZA VIZE PA PO PAMET U CIVILIZACIJU:
Nadam se da ce i austrija tako biti razvijena kad se vrati natrag
Pa šta bi trebalo da bude da ovaj kreten ne bude zadovoljan. I you are satisfied with progress in Bosnia, GO HOME Inzko, GO HOME !!!
gledaj bolan face seljoberske pu otac te u ttaj kljun eppo
Dobro je, napredujemo, ako bog da bice svega.... za vlast. Narod neka lipse cekajuci bolje sutra....
ovaj izo bi mogao stand up komedije drzat zajedno sa nasom vladom
Kako bi nam tek bilo kad bi bio nezadovoljan????
a ize i razvića
ubiiiiiiitiiiii!