Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nisu ovi mediji pogresno prenijeli hihihihihihihihihi ovo vise lici na Dodikove izjave nemoguce da je Inzko kojem Bosnjacka kvazi-elita ne izlazi iz zadnjice izjavio ovako nesto hehehehehhehe
ja sam ma.son
posjetite bosna historija forum
Nemam strpljenja čitati članak. Upravo sam se vratio sa žeganja guzova mame Zelenog Zuba (alijas Tambure). Može li mi ko ukratko prepričati da se uključim u debatu.
Ovo je veoma važna vijest,ne znam zašto ste je sakrili. Vratite je na naslovnu stranu.
Ova izjava je dobra cisto da isprovocira ove mladomuslimajmune ali nemoj me ti Incko zivota braniti. Samo se goni odavde !
svaki put kad procitam il gledam na tv bilo sta vezano za temu entiteta, rs/federacija i sl. dodje mi da nadjem Clintona i nabijem ga nogom u guzicu sto je zaustavio Gotovinu i Dudakovica 95..:P to je bio prelomni momenat...sve ostalo je suplja prica zato...zivio dodik, zivjela republika srpska! jer imaju je zato sto smo im je mi dali, a ne sto su se izborili za nju..svi su vec palili traktore u bjezanu da se vataju, a sad mangup do mangupa :P
Zelim da ovim putem postavim pitanje gospodinu Valentinu Inzku dali on postuje simbole drzave Bosne i Hercegovine? Ovo zbog toga sto vidim da sjedi i razgovara sa Miloradom Dodikom u kabinetu u kojem nema niti jedan simbol drzave Bosne i Hercegovine. Ako Inzko zeli dobro BiH onda treba da reagije i trazi da se tu nalaze i simboli BiH, zastava, grb itd zajedno sa njihovim simbolima. Hoce li Inzko braniti entitet od drzave Bosne i Hercegovine? Ko ne postuje simbole drzave u kojoj zivi i koju predstavlja i ne podrzava drzavu kao cjelinu onda nemoze ni biti Visoki predstavnik i treba ici kuci odmah. Majo
Kad ce srpski fundmantalisti - hriscanski fanatici skloniti genocidnu crkvu iz dvorista nane Fate.!?!!!!! Srpski terorizam koju vodi srpska crkva fanatika terorise nanu Fatu i drzavu Bosnu i Hercegovinu. Srska barbarija fanatika terorista.!!!!!
GENOCIDNA TVOREVINA JE NASTALA NA NAJGORIM ZLOCINIMA PROTIV COVJECANSTVA I TO SVAK KO IMA I MALO SVIJESTI I MORALA NE MOZE BRANIT...!!! KO KAD BI NEKO BRANIO AUSWITZ DA GA NAZZI NJEMCI I DAN DANAS POD DIKTATUROM HITTLERA DRZE...!!!
GENOCIDNA TVOREVINA JE NASTALA NA NAJGORIM ZLLOCCINIMA PROTIV COVJECANSTVA I TO SVAK KO IMA I MALO SVIJESTI I MORALA NE MOZE BRANIT...!!! KO KAD BI NEKO BRANIO AUSWITZ DA GA NAZZI NJEMCI I DAN DANS POD DIKTATURA HITTLERA DRZE...!!!
Incko opet dosao da ga poflauta Dodiku. Ovog austrijskog konjusara treba ispratiti nogom u guzicu !
Neki novo momenti...Dodik može svakog da preobrati.
Tako je valentine, samo hrabro, pusti turke turcima, nek sa njima šuruju i grade budućnost...
Uskoro cemo ispratiti i tebe. Vrijeme je vec.
nemaš nas ti šta braniti,konjušaru slovenski...uvijek smo bili i ostali jaki da se obračunamo sa Varta 24% Republikom