Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jasno u situaciji kad oni hoce da ukinu njegovu poziciju on je morao hitno ukinuti njihove odluke. Biti nezavisni moderator a ne visoki predstavnik u zemlji u kojoj su oni sto su krali ucesnici u vlasti a oni koji nisu bore se da sacuvaju bilo kakav posao zbog gole egzstencije nije nimalo lako. Da su sudovi stvarno bili nezavisni vjerovatno ne bi bilo toliko onih koji se sude nakon mandata. Ali imovina je vec rasprodana i unistena. Strucnjaci su u velikoj mjeri postali dio stranih sistema. A prica o nacionalizmu nikoga ne moze hraniti. Niko ne pise Dodik dao Japanu pod Hipotekarni kredit termoelektranu Ugljevik da kupi dio socijalnog mira i tako to. Nedzad prodao Robno Transportni Centar da sacuva poziciju itd. Novinari su postali placeni agitatori pojedinih stranaka ista situacija je u Srbiji i Hrvatskoj i kao takvi ne mogu biti ni slobodni ni nezavisni. A jasno tako su kontrolisani zbog posla koji mogu dobiti ili lako izgubiti. Tako slobodnije clanke o nama prave strani novinari
@Informator hvala za informacije! @DOC halal ti za ovo SRBIN+SERV+SLUGA! Dosad sam samo ja to napomenuo povremeno,nastavi! BOSNA4EVER!
Trci Rajko u Rusiju trazi pomoc za srbiju hocel ti je rus sad dati il ce pocet da te mlati dosta si zla Bosni dao tvoja smrt ce biti malo oprati te od sveg greha ubicama sto ti preda normalne duse jadne pravde suda jesu gladne siris svoju guzu Bosnom i sa svojom dusom posnom mislis doci njoj sad kraja neces neces a ni maja kojoj si ti misli dao da bi Bosnom ti harao pljackao si kolk\'si htio al nisi je uzet smio ima Bosna svoga zmaja to je njena cista raja! Bosna i Hercegovina jedna i jedina! BOSNA4EVER!
SRBI lat. SERVE sto znaci SLUGE MILORAD DODIK dijagnoza NEUROSIS PSIHOSIS ILI PUKO KO ŠAJBA. EEEE MURATE HALAL TI SVAKA G.L.A.V.A.
Idu isti zakljucci u formi deklaracije :-). Sa tim se visoki saglasio...
OVO JE SAMO JOS JEDAN ZNAK DA SE U BOSNI PITA STRANAC A NE MI. I SVE DOK TAKO BUDE BILO NIKADA BOSNA NECE BITI DRZAVA STO NAJVISE ODGOVARA OVIM STRANCIMA KOJI SU I RASTURILI BOSNU NA FASISTICKI NACIN .
@ jusuf Ovdje je kriza od 92 god, tako da ne brinem, a raspadnuta je Bosna vec, pogledaj narod!!!
Dokad god je Nacrtanije misao vodilja srpskih politicara i vecine bosanskih srba suzivot i koegzistencija su misaone imenice;zivjeti na etnicki cistom teritoriju(RS),genocidnoj tvorevini i to nazivati toboze nekim historijskim pravom,odbranjenom otadzbinom je ataka na sve sto nosi prefiks humano,pravedno...Nazalost,srbi nemaju snagu postatnog njemackog naroda(2.svj.rat)da prodju katarzu,suoce se sa posljedicama,iste priznaju i pocnu graditi novu buducnost.Mi bosanci kao zrtve(ovo ne treba shvatiti apsolutisticki jer je bilo pojedinaca koji su cinili zlocine,no ne kao kod srba sistematski izgradenog plana da se jedan narod potpuno izbrise i kreira velika nacionalno pjurificirana drzava)prvi pruzamo ruku nakon svega sto nam je ucinjeno,nakon sve sto smo pred ocima cijelog svijeta prosli i kao odgovor dobivamo negaciju sveg navedenog u krajnjoj mjeri,jedan kolektivan mracni zastor kroz kojeg nazalost mnogi zitelji rs-a ne vide,nece da vide,a sto me jos vise plasi,najvise je mladih persona
Almire, nisu Srbi kao narod dobili samar, vec Dodik i njegova mafijaska svita! Narod je gladan, bez posla, ocajan, kao i vi tamo...stvarno lagano postajete naporni s tim potenciranjem nacionalizma s obe strane. Hocemo li mi ikad ZIVJETI u ovoj zemlji?
EJ MOJI SRBI: PRVP STE IZGUBILI VELIKU SRBIJU, ONDA STE IZGUBILI I RAT, PA STE KAO U RSu KAO NA SVOME:):):) OVO JE BOSNA A VI HAJD U SRBIJU...NECETE VI VISE KAKO STE MISLILI!
Koja komedija za glupi i lakovjerni narod. Sta je Incko u stvari uradio? Potpisao neki dokument koji nije vrijedan ni papira na kojem je napisan. RS je donijela zakljucke, objavila i oni te ponavljaju svaki dan kao papagaji. Incko nije uradio nista, osim sto je produbio krizu. Zapamtite dobro 20.6.2009 i ime Valentin Incko, da bi poslije znali ko je kriv za raspad drzave BiH.
Nesto mi nije poznato da postoji ustavni sud BIH.U tome i jeste problem.Zato i postoji Visoki predstavnik da šamara ove naše političare kojima je jedini interes LIČNI.Pod plaštom brige za svoje narode sve opuhaše.Od društvene imovine napraviše državnu a onda privatnu.Gospodin Inzgo nije smio sebi dozvoliti da opet nacionalistima ide na noge i da spušta stvar na zemlju.Ovo je još jedan udarac međunarodnoj zajednici koja nije odlučna da zaštiti sve narode u BIH i koja će izgleda ponovo dozvoliti kao 1995 godine da ih vežu za bandere i ucjenjuju.Nije mi ni jasan stav HDZ-a BIH koji su se izjasnili da su protiv Bonskih ovlaštenja koje koristi Visoki predstavnik.NARODE OPREZ.Tu nešto smrdi.Opet izgleda sitni interesi pojedinaca.Ništa nam ne preostaje nego da se uzdamo samo u sebe i držimo čuvene Titove rečenice.Živimo kao da će biti vjećni mir a spremajmo se kao da će sutra rat.
Tihicu dobru si izjavu dao i ostani na tome sto se tice OHR-a i sankcija koje nisu date! NAPRIJED SAMO narod je uz tebe,znas dobro!A i svi politicari koji vole svoju drzavu Bosnu i Hercegovinu! Ne popustaj i brani OHR da jos ostane u Bosni i Hercegovini dok sve kondicije i garancije crno na bijelo ne budu usvojene i osigurane za normalnu funkciju jedne suverene drzave sa jednim parlamentom,institucijama,mi nistarstvima,policijom i svojim USTAVOM! A i za ukidanje viza od EU-je Bosni i Hercegovini,jer prije su trebali njoj ukinut neg genocidnoj i fasistickoj srbiji koja krije ratne zlocince i dokumente jko najglavniji krivac svih etnickih ciscenja i genocida u Bosni i Hercegovini! A treba trazit NAPOKON I ODSTETU OD SRBIJE ZA SVE,SVE! NAPRIJED i BRANI ZEMLJU SVOJIH PRADJEDOVA! BOSNA4EVER!
Sad je na redu hapsenje lopova s laktasa,to ce bit jedan samo jedan pravni potez jer je Dod-krmak opljacko najmanje 150 000 000 maraka drzavu i narod Bosne i Hercegovine! Cestitam visokom predstavniku Inzku na njegovom cvrstom stavu i zahvaljujem na objektivnosti i pravilnom postupku sto se tice drzave BIH. Cuvaj Bosno svoje,svi politicari koji vole svoje drzavu Bosnu i Hercegovinu trebaju dobro ZAJEDNO gradit buducnost nase zemlje jer sad su kljucna pitanja o buducnosti Bosne i Hercegovine! USTANi i brani svoje,dal politicar dal gradjanin,DOSTOJANSTVENO,jer Bosanac nikad nije kleknuo.Dosta ponizavanja i podcjenjivanja,omalozavanja i pljuvanja! Naprijed Bosno i Hercegovino! BOSNA4EVER!
ma Dodik je meni king, zaj****a sve oko sebe, pici naprijed, ovi nasi papci vamo slomise se lajuci na njega a federacija u govnima dubljim ne moze biti. nek sjasu vise sa dodika i pocnu sta da rade za ovaj bijedni VECI entitet... bljak na sve to