Izvještaj Vijeću sigurnosti UN-a
176
Inzko: Ugrožen je suverenitet i teritorijalni integritet BiH
Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E pa kad se vratiš u BiH a ti metlu u ruke i pometi sve one koji prave pizdarije ili daj ostavku na svoje mjesto pa da dođe neko ko to ima damu uraditi. Sve je veoma jednostavno, imaš ovlasti pa šta onda čekaš ??
Bio je ugrozen i 1992. , pa niko nista..
pas laje, karavane prolaze. bosne bilo i bit će je.
UKINITE VISE TU TZV \"rs\"!!! UKINITE JE!!!
INzko jel nam ovo signal da upalimo tenkove i pođemo sa oranjem manjeg entiteta i uništavanjem pobunjenika? šta čekamo hoćemo proglašavati Republiku BiH????
ZIVI BILI SRBI MOJI MILI,A KO NAS NEVOLI KO MU J... KEVU.RS DO GROBA\'
Stvar je jednostavna mijenjati izborni zakon, po kome bi na cijeloj teritoriji BiH svako mogao da se kandiduje za bilo koje mjesto u vlasti Bilo kojigradjanin BiH bilo da je Bosnjak, Hrvat Srbin ili Sejdo ili Finci, i svako bi mogao da glasa za bilo koga. Znaci jedan covjek jedan glas kao sto je u svim demokratskim drzavama svijeta. To bi bilo potpuno suprotno od onoga sto zagovaraju Dodik i Covic koji zagovaraju aparthejd, gdje bi srbin mogao glasati samo za Srina. bosnjakk za Bosnjaka itd. Ludost jedna beskrajna a sve zarad vlastitih fotelja.
E U ,USA.pokazite damu ili razgulite odavde da mi to rijesimo na svoj nacin
nabijem. ti ja sam Srbin ,znas od onih koje ste ub*** na sve moguce nacine kao svacije cvece,nismo ti rod,garavi Srbijance muslimanske veroispovesti sto su te Srbijanci rod proterali i Bosni na grbacu nabili.Sjecamo se Arada i Jasen*** mudzah**** stok*ko i stotina godina ropst** i hiljadu izdaj ,trazi rodbinu u Anatol**
Tko si ti da određuješ kako će se tko izješnjavati i kako se tko osjeća. To što pišeš je čisti fašizam. Svatko ima pravo da se izjansi kako želi.
vas sviju , nema hrvata ni srba ni bosnjaka u bosni i hercgovini.. u Bobni i Hercergovini su Bosanci i Hercegovci! to nigdje nema, da ti narodu jedne zemlje moras objasnjavati ko su oni i kako se zovu... za sto godina cete znati, vi trenutna stoko...spavajte
Da nije nesto Valentin slagao?Cini mi se da nije.
Nakon napada na Hrvate, ovaj narod više ne podržava BiH. Gotovo je. prekid.
beiha je, izmedju ostalog, ugrozena i zbog toga sto se hrvati sustavno sikaniraju, marginaliziraju, svode na manjinu, tjeraju iz svoje povijesne zemlje. treba uspostaviti i treci entitet, gdje bi hrvati u potpunosti ostvarli svoja prava. i - takodjer, svi trebaju imati gradjanska i ljudska prava na svakom pedlju beiha, ma tko da su i odakle su.
Inzko ne kaki više godinama, svaki izviještaj ti je isti evo godinama, a nikoga nisi ni sankcionisao ni smijenio.Dok god ima Dodika i dodikića tebi je super jer ti je na šupljake plata preko 50.00 KM. Pozdravi jarana Lijanovića
Nije nista incko kriv, da nije on bio bi neko drugi, isti takav. Pa u ovom izvjestaju on ne moze jasnije reci ko koci reforme i priblizavanje EU, ne znams ta bi htjeli? Niko ne moze eliminosati do-dicka jer on ima glasove iza sebe. Ukradene doduse, ali ko za to jos mari. Imamo svoje domace lopovske politicare koje su eu i amerika pustili da rade sta hoce, oni samo posmatraju. I to je politika nemijesanja. Cekaju da narodima dogori do nokata, pa da se digne ko u grckoj i da dodje do neke promjene. Samo mi sami mozemo promijeniti nesto! Ne ocekujte promjene od EU i Amerike, jer ih nece biti. Oni su zadovoljni da se vise ne puca, a izgleda da i mi svi ostali tako razmisljamo.
A iduce godine jos veci spektakl. Ide popis stanovnistva, neuspjeh pregovora oko ustavnih reformi, daljnja blokada svih drzavnih institucija uz nastavak pada zivotnog standarda, radikalizacija odnosa, prijevremeni izbori...onaj tko misli da se ta psihoza neće prenijeti na ulice taj je potpuno izgubio osjecaj za stvarnost.