Komentari (234)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je već profesionalni nivo sprdnje :)
kako nije, andriću. yebe, ne vadi. svaka plata, jedan sex sa građanstvom. a ovlasti koje ima su ye6ačina države. a kod bošnji stokholmski sindrom, ne bi da se rastaju od silovatelja :)
@Max_Bunker hahaha sumirao si stanje na terenu u par rijeci :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
INCKO GO HOME
Evo mu i na švabski: VERPISS DICH DU ALTER SACK!!!
@Maharadza jako si inteligentan,ako misliš da slovenac bolje razumije njemački od slovenačkog...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
TI BI TREBO PRVO NAUCITI STA SU TI OVLASTI,,MISLIM DA I NEZNAS
Jest se uhljebio, svaka cast. Ne moze ni to svak.
Zašto nisi iskoristio svoje ovlasti i oslobodio državu BiH od genocidnih političara, jer koji ćeš nam k.... ako podržavaš genocidnu politiku i sve mirno posmatraš.
Inzko: Bio sam u velikom iskušenju da počnem raditi svoj posao.
A ne moze ni bez "ZABRINUT SAM" ..standardna floskula
Sad si me razocarao Inzko! A ja te cijelo vrijeme u svojoj glavi, pravdam da ne mozes koristiti te izvrsne ovlasti jer te PIC onemogucava, kad ono ti si "bio u iskusenju da ih koristis ali nisi"... Mozda su ti iz sumske u pravu i vrijeme je da ides kuci... a mi cemo se sa njima onda raskusurati.
UN mu treba uručiti otkaz.
Najsmjesniji a najplaceniji lik . To govori o nama a ne o njemu.Koliko smo nebitni bilo kome.
Zahvaljujući tvojoj spremnosti Dodik divlja ko divlja svinja.
@Integrator Šta ti još uvijek radiš ovdje blamu jedan, izmišljaš o nekakvom posebnom pravu dobijanja državljanstva BiH pa mi na kraju predstavi kao dokaz tome sporazum o dvojnom državljanstvu kojeg je BiH potpisala i sa Srbijom i sa Hrvatskom i koji uzajamno vrijedi i za mene kao i za tebe. Što je najgore ovaj frajer je to predstavio kao dokaz kako on ima nekakva politička prava u BiH, ej sporazum o dvojnom državljanstvu!!!
Nego hajde ti sine drži se svog tamnog vilajeta i pokušaj tamo nešto malo poboljšati, jer ovdje, kako ti rekoh jedno 50 puta već, ti nemaš apsolutno NIKAKVA politička prava, čim pređeš granicu Bosne i Hercegovine spodobo.
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Zaboravio je izvjestaj sa klix-a. Inzko Time to go Home
ja mislio ti opet zabrinut kad ono nisi danas
haj neseri matereti,sipu loma iza doma😂😂😃
Bezkicmenjak iz porodice alpskih vodozemaca.. Fa su mu se i posrali na celu on bi sutio jer ima super platu. Ja ga ne dozivljavam kao prijatelja moje zemlje. Vratite nam Ashdown-a on je imao muda za ove balkanske bitange
ja umalo BINGO da ubodem, samo da sam listic kupijo.. pokupi ti prnje i razligu doma
ja umalo BINGO da ubodem, samo da sam listic kupijo.. pokupi ti prnje i razligu doma
ja umalo BINGO da ubodem, samo da sam listic kupijo.. pokupi ti prnje i razligu doma