Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj ublehaš, neće nas napustiti dok ne podjeli BIH!!
Za Evropu je sve prihvatljivo što ide na štetu države Bosne i Hercegovine. Vidjećete, po sistemu spojenih posuda će sada ići sporazum sa Hrvatskom i legalizacija ukradenih 12 km obale kod Neuma, ( most koji zatvrara slobodan pristuzp otvorenom moru neću ni govoriti jer je to gotova stvar), a sa Srbijom će se povući linija kod Rudog opet na štetu BiH. Sramotno od svih, a najviše od naših političara beskičmenjaka. Naša pokoljenja će se ibretiti kroz koju deceniju, kada izdju na vidjelo svi talovi koji su doveli do nezamislivih ustupaka susjednim državama.
Pa mogli bi mi da spriječimo završni udarac...Dom naroda mora da ovo usvoji. Mislim da je ovo idealna prilika za državni puč jednom velikom "seljačkom bunom"...već sura bi narod mogao da krene u oslobodilački rat od ovih veleizdajnika i prodatih duša.
Bivse republike SFRJ su priznate u AVNOJ-evskim granicama po kojim Sutorina pripada BiH, tako da je ovo izdaja BiH interesa u korist zemlje koja je bila agresor i su-odgovorna za genocid. Posle AVNOJ-a je neko kasnije odlucio da to polu-privatno, bez volje naroda pokloni Sutorinu isto kao sto i danas potpisuju kojekakve gluposti o granici........sramota
BiH je međunarodno-priznata temeljem dokumenta koji se zove zaključci Badinterove komisije ,a u kojem stoji da su granice bivših federalnih jedinica SFRJ na dan proglašenja samostalnosti ,granice novonastalih republika . Nigdje se ne spominje AVNOJ. Nitko ne spori da je Sutorina nekad bila dio BiH i da BiH možda polaže povijesno pravo na taj teritorij,ali međunarodno-pravno nema osnove po kojoj bi BiH mogla dobiti Sutorinu.
Kako Vas nije stid g-dine Incko. Primate 50000 Km platu u BiH , i još nam tako bezočno vrijeđate inteligenciju. Zašto nije dozvoljeno da spor oko Sutorine ode na MS. CG nije imala niti jedan valjan pravni dokaz da je Sutorina njihova,jer da jeste ne bi Cg lobira i mitila po Bosni i svijetu .Niti bi Bosni išta pitala.I ona Kako vas nije stid , da nam pričate hvalospjeve o ovom sramnom izdajničkom ugovoru ,kojim je nanesena neprocjenjiva šteta BiH. Zašto su mediji ućutkani zadnjih 5-6 mjeseci...Poklonite Vi nama Beč...da nam kompenzirate Sutorinu, i da uz bečku kulturu lakše uđemo u EU. I da halalilo Savojskom što je spalio Sarajevo. Stid vas bilo...našom Sutorinom glumite nekog mudrog političara. Sram vas bilo u ime svih onih protjeranih, silovanih i poniženih koji su dobro osjetili krvavu ruku cg rezervista, a mi im se još izvinjavamo za te zločine što im poklanjamo Sutorinu,nako 500 g pravnog vlasništa nad njom koju je imala Bosna. Samo smo tražili da MS u Hagu riješi spor.
Zato što je BiH potpisala dokument ,kao i ostale države nastale raspadom SFRJ koji brani jednostrano pokretanje graničnih sporova i priznaje granice koje su te države imale kao federalne jedinice SFRJ,a ne AVNOJ-ske granice . Znači nije do nikog i tu nitko ništa nemože ,to je BiH morala potpisati da bi mogla postati međunarodno priznata
Grigorije, i ti bi volio da si pametniji.
Je li ovo naš nametnuti predsjednik došao sa godišnjeg odmora ?
Najveci gotovan u Evropi,nista apsalutno neradi a plata do plafona....
Aj nek Austriji neko otme dio pa onda komentarisi..
Zar si ti živ Valentine Inzko ? .......Skoro me neki austrijanci pitaju za tebe, kažem im da si se u mišiju rupu sakrio kako je Dodik krenuo u ofanzivu... Sad vidim , živ si i zdrav i nastavljaš svoju praksu da se oglašavaš u znak podrške kad se nešto izjavi, napravi ili potpiše na teret Bosne i Hercegovine. Ovo je samo potvrda tvog i licemjerstva evropske politike. Zar ne vidiš da te je vrijeme pregazilo...vrijeme je da ideš u Austriju, a tamo ti ne gine neko referentsko mjesto, ako ti i to budu dali obzirom na intelektualni kapacitet.
naravno da ce se dogovoriti kad smo predali dio bih od kljucne vaznosti crnogorcima! i onako imamo previse mora. ljetujemo ko cigani svi na 2km obale
inzko je gay
Kakvom smijeru jarane....Tim sporazumom mi priznajemo da Sutorina nije nasa.....
JOJ INZKA DEMAGOGA JARANE MOJ
I LAJK SAMOM SEBI NARAVNO JARANE MOJ, KOMECU AKO NE CU SAM SEBI JARANE
JA MISLIM DA SE TO STO MI SAMI SEBI LAJKAMO ODVIJA U PRAVOM SMJERU