Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slab ste vi faktor kad ocekujete da vam drugi rade poslove konfrontacije i rjesavanja problema. Zadovoljavate se s time da VP odradjuje ono za sta vi nemate znanja i snage. Zapitatjete se kakvi Vas ljudi vode kad svoje interese pokusavaju ostvariti putem odluke VP, a ne u derektnoj konfrontaciji argumenata.
Nije gotovo !!! BIĆE BOSNE još hiljadu godina !!! Možda neće 100% ali neće ni 25% !!! A OHR neka ide kući, kao što reče Bakir na 60 minuta znamo se mi i sami podjeliti.
Zao mi je Bosne i Hercegovine, gotovo je sve...
razmisli dobro...
her inzko najbolje nemoj nista ko i shiling....dok ne omrzne onim europejcima koji ne stoje iza tebe..sad ni tihic netreba nikako ici s njima pricati....uzajmiti cemo para od arapa bez kamata....
Tako je Bosanac.Incko,idi ti kući i razmatraj.Gori si od Lajčaka.
Prije dolaska za visokog prestavnika bosanski politicari su morali znati da Incko nece biti dobar za BiH .Naime kad SAD nije dala saglasnog za istog trebali su bosanski politicari taj prijedlog podrzati. Znalo se da ce Insko biti najgori od najgoreg predstavnika Lajceka, jer je njega za izbor predlozila Rusija. On je samo nastavio oponasat Lajceka iduci svaki drugi dan u BanjaLuku .Treba da nam je jasno da je isti savjetnik Dodika. Gradjani Sarajeva ,Tuzle, Mostara itd. trebali bi istog proglasiti gradjanina non grata jedine nam BiH. To bi trebalo uciniti i za Tihica ukoliko se odazove pozivu Incka za nastavljanje prudskih dogovora dok incko neponisti sporne odluke Genocidne republike. Incko je obicni sarlatan i cirkusant,koji nema kredibilitet bosanaca.
Incko, deder jednu sabur sesiju sa sobom i skontaj sta MOZES da uradis. Solana ti ne stoji iza ledja; Rekao je prosle hefte da ne mozes vise koristiti bonska ovlastenja.....Sta ces sad? Da mozda MI nismo krivi? Da mozda Boshnjachki narod nije kriv? Ako se sad nista ne desi, tj ako ne reagujes kao PRINCIPIJELAN covjek, prvo ces nam vratiti sve pare sto si dobio od nas pa onda ces se pokupiti i NIKAD da se nisi vratio....Hajde STISNI PRDU sad.
Sada moraš pokazati jaja Inzko..
Gogp. Incko ukinite sebe i idite kuci. Valjda u Austriji mozete zaraditi dovoljno i bez blamiranja po Bosni. Sutra ce te reci kako je vasa misija kostala Medj. Zaj. milijarde dolara. MI od toga nismo vidjeli skoro nista.
Sad i da ga poništi nema veze. Zaključći su u glasniku i ne može ih pobrisati.
moze mi iko objasniti sta je taj dodik - DODO?! neko nadnaravno bice..pa mu niko ne moze nista... boli ga k**, sta kaze to i bude...
Hajde Incko. Pokaži da imaš jaja. Sun Tzu Umjeće ratovanja. Kad se najmanje nadaju. Ili bos ili hadžija. Ako nemaš podršku, onda časno daj ostavku. Baš me interesuje ovaj rasplet.
@Ja Nije ni znao da ih nema dok ih nije krenuo potegnuti. Puno se para dalo da do toga dodje, puno... Sada je BiH ostavljena sama sebi.
@Informator: Lijepo da ima ovako dobro informiranih ljudi. Nego, samo reci, a tko mu je ukinuo ta ovlaštenja? Ne znam, meni se činilo da ih on još prije par dana koristio, kad ono... probudi se čovjek ujutro, a ukrali mu ovlaštenja!