Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma boli Inzka, on prima 25.000 eura mjesečno, i gleda budale kako se prepiru i kradu, dok narod gladuje.
Her Inzko, ako želiš uspijeti uzmi toljagu u ruke pa odadri. Nema tu više razgovora. Lažu te, mene, nas, vas i sve oko nas.
ne znam sta ima da se konsultuje sa tihicem nit je u vlasti, em zna samo praviti blokade koje-kakvim vitalnim nacionalnim interesom i dovoditi zemlju i gradjane u jos vecu krizu
ne znam ni zasto da se konsultuje sa predstavnicima politickih stranaka iz republike srpske? javno negiraju BiH, negiraju bosanski jezik, negiraju pocinjeni genocid, sire govor mrznje i dovode "zemlju i gradjane u jos vecu krizu "
Gdje god dodjes sve krene naopako... Ne trebas im...
Ma djabe ides, dog opet tu nece biti. Tihi stego' i zahladnio odnose...
E moj Inzko treb'o bi ti sa njima početi debilateralne konsultacije, onda te možda i budu razumjeli.
Bolje ti je incko smiri SDA i njihove pijune da konacno ovaj narod prodise i da se odblokiraju procesi zapoceti vec sto pokusavas ih podstaci za neke razumne razgovore....
jer da su htjeli razgovarati sigurno bi do sada to i ucinili....
Inzko, Inzko Aleeeeeee Aleeeeeeeeeee.....