Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On je opet zabrinut. Prima platu za zabrinutost.
Žalosnije je što BiH bas i nije zabrinuta...evo utrkuju se u komentarima da relativizuju teroristicki cin.
@she rains Svi su zabrinuti za sve, ali ne primaju platu za to. On prima platu od nekoliko desetina hiljada mjesecno, a sve sto uradi je u prosjeku jednom mjesecno da izda saopstenje da je zabrinut za nesto. Stvarno ne znam cemu sluzi i zasto ga placaju. Za 5 godina apsolutno nista korisno ni stetno nije uradio. Samo sjedi i izdaje saopstenja u prosjeku mjesecno ili u dva mjeseca. Kad je Dodik objavio referendum prije par godina morala dolaziti Ketrin Eston da smiruje Dodika, a to je bio Inckov posao. On je i tad kao i sad rekao samo da se protivi i da je zabrinut, a nista nije poduzeo. I ima primjera koliko hoces.
Konjusaru iz Austrije zastiti ti islamske radikaliste.Ne smije se ovo iskoristiti da se vec jednom shvati da muslimani imaju problem,da su radikalni i da im je vjera radikalna.Vojnici su samo kolateralna steta radikalnih bosnjaka.
Otkrite ko je bio diler koji je snadbjevao momka koji je sinoc lupao vozila i razbio izlog na pekari u Alipasinoj ulici, automatizmom cete rijesiti i slucaj sa Sokolja, ocigledno je da su u o a slucaja koristene halucogene droge, dali slucajno ili namjerno to cete vidjeti kada uhvatite dilera. Organizator ubistava je diler ili neko ko stoji iza dilera.
Joj hajd ne seri Inzko molim te, isti si kao i svi oni. Isti si kao i ona budala sto kaze da vidim napredak itd. muka mi je od vas govnara vise
jesi mi nesto pozutio valentine, de izvadi transaminaze
Ovog treba protjerati sto brze moguce. .
Vec iskoristen Inzko,jadno i bjedno.
cisto da se zna da je lik narkoman a ne neki vehabija!!usput rahmet dusi poginulim u ovom bezumnom masakru!! http://***/novost/207583/
Inzko, eno neka pijanka u studiju...
"GLAS RAZUMA"!
kad ce biti izvrsen udar na ravnogorsko cetnicki pokret u BiH jer i to su isti teroristi kao i vehabije i isili??
Sta ces...trenutno nas terorisu vehabije.
Bravo! Prva normalna izjava...
ovaj cin smije biti koristen u politizaciju , kakav Inzko ...... pa mozes mu jesti sa glave i nece ti nista uraditi.
Ee Visoki, kod nas se cijena metra drva iskoristi za politizaciju, a ovo kao neće?!?
:(( Tako je. Drva su preskupa.
Bukovina je opasna, slažem se :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
tako je slazem se