Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Te neljudske spodobe.....neljudi.....monstrumi......krkani genocidni......da imaju trunke obraza kao sto ga nemaju izvrsili bi grupno samoubistvo !!!!! SIKTER
Srbi su pocinili najgore zlocine protiv covjecanstva u Seher Sarajevu i Bosni i Hercegovini. Visoki Predstavnice Inzko, pa zar vas nije strah od spodoba troprstasa srpskih zvjeri koje su spremne svaki dan uraditi jos gore ! Srbi su izmisljena nacija, i ko izmisljena nacija bez korjena i moralnih vrijednosti kulture i zdrave zajednice oni su otrov i kancer ne samo Balkana vec i Evrope. Razmislite dobro kakve ce te poteze i odluke raditi za buducnost.
Seher@ Svaka ti cast na komentaru, a Jozo ostaje jozo....
ah sto bi mi bez nasih prijatelja po rijeci i neprijatelja po djelu euorpljana ha Inzko
gledaj ovog ljubitelja UBICA SRBA...polako celavi napasece oni tebi ponovo Bec...samo ce morati sledeci put zaobici Srbe jesu glupavi ali sad znaju gdje tvrdo...
Hvala vam gospodine Inzko ! Srbi i srbija su konstantni napad na Sarajevo, Bosnu i Hercegovinu, Evropu i covjecanstvo !
Ova je budaletina itekako pofiitirala od toga i sada je na vrhuncu zarade!
Hehehe...pa ako ga je neko opkolio to si ti Beclijo...imas li ti svoju kucu??? Razligu breeeeeeeeeeee
Svaka čast Inzku kad barem bez uvijanja kaže da to jeste bila opsada Sarajeva i da je ona simbol napada na sve razumsko, kulturno i civilizacijsko. A ovi srpski barbari, koji misle da su samo oni u pravu a da cijeli svijet laže - neka se jedu od muke.
Ja sam ponosan sto ni posle dvadeset godina i stalnog ponavljanja lazi, zapomaganja i kuknjave, ulozenih miliona i miliona dolara u propagandu nas srbe nisu uspeli da ubede u njihove lazi. Koga smo to mi opsedali 4 godine? 150 000 sarajevskih srba? Glupost. Tako da ovaj slovenac moze samo da ga fafa i ponavlja svoje lazi narucene i placene sa zapada.
konjino becka, bio je to gradjanski rat i obrana nemuslimana od Alijine Islamske deklaracije u praksi !
Kad bi to prosijecan srbin mogao da prelomi u glavi. Ipak politika Velike Srbije nije prosla bez obzira na svu podrsku EU i Rusa. I to je neka satisfakcija.
Gde je moj intergalaktički svemirski modulator?!?!