Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OHR pomakao prstom, sta je reci?
UKINUTI GENOCIDNU I VRATITI USTAV REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE !
E MOJ SINE BOSNE PONOSNE....TI I DALJE ZIVIS U ZABLUDI,VOLIO BI I JA DA JE TAKO,ALI TO JE NEMOGUCE JARANE MOJ..VIDIS DA I RODJOBRADI BAKIR PREPUSTA 49% TERITORIJE,A KAKO JE KRENULO DAT CE I HERCEGBOSNU JARANE MOJ
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nadam se i iz dubine duse se molim Svemogucem da Dodik istraje u svojoj namjeri i da sprovede referendum! Tim cinom bi se napokon skinuli okovi oko BiH koji se zovu "Dejtonski sporazum"! Napustanjem Dejtonskog Sporazuma Dodik bi izbio iz ruku jedini argument koji imaju Rusi u zastiti tog entiteta! Napustanjem Dejtonskog Sporazuma (u nastavku kratko DS) a prema zadnjoj klauzuli istog, ako jedna strana samovoljno napusti DS onda se pravno stanje vraca na pocetak, tj. Republiku BiH. Iskreno se nadam da ce Dodik uspjeti nagovoriti vecinu svojih pristalica da oruzjem brane napustanje Dejtona, jer bi u tom slucaju ogroman broj istih koji bi uspio prezivjeti tu avanturu bio prisiljen napustiti BiH. To odgovara i Srbiji jer bi "naselila" Sjevernu Mitrovicu" i ostala podrucja na Kosovu i jugu Srbije i tako "poboljsala" demografsku strukturu stanovnistva.
Kol'ko ja znam, ni u Hercegovini ni u Bosni se niko ne izjašnjava kao Anadolac. Doduše, rado bih vidio i tebe i ovog Vejsila sa zavežljajima na putu ka Anadoliji. Trujte tamo divokoze.
Nego, ivanbaltic, gdje si ti to matere ti pročit'o u Dejtonskom sporazumu?
Iz šupljeg u prazno...
Hehehe ja drzave u kojoj rat traje 25 godina. I pored svega opet pisate po komunistima koji su vam sve dali. Vjerovatno ih i zbog toga toliko i mrzite.
Sto? Komunisti su bili daleko liberalniji od svih drugih koji vam pod plastom demokratije zgulise kozu sa ledja.
Jedini su bosnjaci imali korist i najveci razlog da se razbije Jugoslavija, posto nisu bili ravnopravni ni u kom pogledu sprm ostale narod, izuetak siptare.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Inzko, yebo tebe Duduk laganini . . . Dozvoliš da te kreten levati k'o mladog majmuna i onda k'o fol ti ćeš njega tužit u UN-u.... Odite vi obadva lagano u .......
Ma covjece rusi entitete i kantone i distrikt...daj 5 regija koje ce biti zavisne jedna od druge i vidjet ces kako se narod slaze i voli...
@maleni ... Nemoj me tjerat da ovde pisem da ti je i mozak maleni, samo malo vise od ispred svog nosa pogledaj i nauci sta je respekt i nauci sta je "muslic" i bit ce sve ok! Pusti to sve kraju covjece, imamo jedan zivot i daj da ga zivimo normalno, a sad raspravljat o tome ko je kakav je smijesno, jer se drugi bogate na tome...a meni i tebi valja isti hljeb zaradit. A ti sto se mene tice bude i vanzemaljac- to me ne interesuje! Sva poenta je u tome!
ne vredi Incko,ostalo vam je samo kmečanje..RS ide na referendum i polako vraćamo silom otete nadležnosti.Mi to radimo legalnim putem,pitamo narod a ne dekretima i nasiljem.Sve probleme od sad pa na dalje rešavaćemo referendumima pa i problem mezavisnosti srpske.Neka narod kaže šta misli a ja mislim da nama BiH ne treba no videćemo na referendumu
RS je nasala 92 godine voljom srpskpg naroda u skupštini kao odgovor na iminentnu agresiju takozvane armije BiH koja se na kraju i desila.Do toga je došlo zbog nepoštovanja ustava bivše RBiH koji nije dozvoljavao preglasavanje što bošnje i rvati nisu poštovali.Dakle, RS je nastala pre negošto je rat počeo a Delton je samo mirovni sporazum kojim je nastala državna zajednica u koju je srpski narod uneo svoju teritoriju i državmost.Kako smo ušli tako ćemo i da izadjemo
Ja samo kazem jadna vam majka kad krene rat u BIH ima da vas nestane za mjesec dana. Srbija ne smije da se umijesa posto ce se NATO umijesati pa vi izvolite ako smijete.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Šta će to bit neko rekao da je prekršen mirovni sporazum.
AtilaIsBack.Hahahah.Ti si na nekim teskim drogama.
...Medo se probudio iz zimskog sna-----
oho,konačno,biće šarenih guzica
Ma grebes ovo znate Vi sta je Dodik doručkovao, pa hajte pohapsiti ove nase i njihove političare nemojte takve informacije o njima koristoiti samo za Vaše potrebe "!!!!!!
Ovaj moron se javljaa niko ga ne zarezuje!
Još jedna super tema za nezaposlenu dječurliju po portalu. Nije mi jasno samo zašto klix ovo sve forsira. Kako to da klixovi sponzori nisu skontali da od ovih mali fašistića nema ni marke koristi, sem nacionalističkih parolčića i nadjebavanja oko istorije od strane neobrazovane stigmatizirane balavčadi.
Nek' si im rek'o Inzko sad će oni poduzeti ništa povodom toga. Kao i ti cijelo ovo vrijeme.
Kako se istorija ponavlja,novi Benjamin kalaj,novi uzurpator srpskog naroda,novi neprijatelj,novi tiranin.Molio bih nekog da obavjesti ovu celavu dzukelu kako je zavrsila ta tiranija iz koje on dolazi i kako smo ih protjerali preko alpa.Da li je moguce da nije ucio istoriju i nije naucio da je nasvetija srpska rijec sloboda.Pa nismo mi Hrvati i Bosnjaci ili nedaj Boze sipci,mi ne skidamo gace okupatoru.
Ostavi se jadan gaća. Mi smo nakon bombardovanja 1999. skinuli sve.
EXER, TEBE SU MORALI TUCI U GLAVU DOKSI JEO VNAGO.. . RECI KAKO JE NA BRDIMA ,JESILI SE SKOTRLJO.