Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lobirati nego sta za bosnu i hercegovinu, nek visoki predsavnik naglasi da se srpski ratni zlocinci i njihova djeca slobodno setaju po brckom , laktasima, visegradu i cjeloj genocidnoj tvorevini!!! genocid tvorevina je genocid tvorevina, da nikola spiric prima najvecu platu u bsoni i hercegovini a unistava drzavu bih-u, gdje to postoji? srpski klero fasisti prave crkve po dvoristima bosnjaka, pa ko to moze radit u danasnjem vremenu? bosna i hercegovina je rob i zrtva srpske klero fasisicke crkve o kraljevini srbiji! gradjani bosne i hercegovine samo traze demokraciju, funkcionalnu drzavu, prosperite, zivot a ne fasisicku srpsku klero crkvenu dikaturu! i nekoliko poliicara na vlasti po svim konstuitivnim narodima kome svoje debele fotelje dozvoljavaju pljacku a narod gladuje!!! hocemo jednog predsjednika koji ce radit za svoj narod i drzavu, koji ce bit ponosan da prestavvlja naciju BOSANAC!
veabija
Poštovani gospodine Incko, samo Vi radite svoj posao, a oni što komentarišu Vaš rad a nerade ništa ili rade da bude gore će ipak doživjeti propast. Onog momenta kada mognemo hodati po evropi sve će biti drugačije. Mnogi če vidjeti kako stvarnost može izgledati mnogo drugačija. Pozdrav!
vrijeDZanja ???? Procenat nepismenih koji rade na ovom portalu je visi cak i od ionako visokog procenta nepismenih u drzavi. Ovdje dodjem samo da se ismijem vasim greskama i glupostima.
komentar izbrisan zbog vrijedzanja,psovanja i vulgarnog izrazavanja;