Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba poslati tenkove armije bosne i hercegovine u banjaluku
mene brine sto u bosni i hercegovini zive muslimani
Ne ped.ercino zat.ucana ja sam prico o turskoj o austrougarskoj potpomugnutoj bugarima prico sam o hitleru iza kojeg ste sve vi krili i prico sam O NATU iza kojeg se ku.rvatska bih i siptarija krila. Al ne kakav nato to ste vi sve sami ma ja ha hu Koji nato je pomogo HV koji nato il amerika je pomogla armiji pih Ma koji nato je bombardovo Srbe na kosovu to su bili avioni albanske armije to su sve srpski mitovi jeli ped.ercino patolosko la.ziva!!!
papak je poceo da pjeni. sile sa kojima se srbija borila su hiljadu puta jace od nje.. da da , slovenija, ta snazna sila !, hrvatska , takodje jedna nuklearna sila, BiH - sila koja ima hiljade i hiljade tenkova i aviona, te nezavisna drzava Kosovo koja ima najopremljeniju amriju na svijetu. sve same sile koje su srbiju pukle u usta tako da je sjela na guzicu i nece se jos dugo dugo pridici. ja mitoman ? a ti pricas kako su srbi pobjedili na kosovu ! bjezi tamo polupimeni cetalju
JNA je imala 1990 na celoj teritoriji SFRJ oko 1900 tenkova A brojevi... M84 T72 T55 1. Srbija i Crna Gora 230 65 721 2. Slovenija 60 90 3. Republika Srpska 85 193 4. Hrvatska 62 3 192 5. Bosna i Hercegovina 16 82 Znaci svi skupa oko 1800 tenkova! STA ZNACI DA SU VASE LOVACKE PRICE TOLIKO PRETERANE DA IM NI DECA NE VERUJU ZAT.UCANI. TO ZNACI DA JE UNISTENO 100 MAXIMUM 200 TENKOVA!!! A ti dalje pricaj lovacke price i jos to da svi unisteni tenkovi nisu bili samo od SRBA gl.upane!!! Ajde bre balavac begaj i pricaj tamo one poturicke price kako vi ne pricate Srpski kako ste vi patareni kako ste vi najstariji narod hahahaha i kako ste se vi hrabro odbranili na zapadnim tv ono heeeeeeljppp baaaaznijaaa đeeeenoooosaaaajd
Hahahaha joj momak a oni vasi m60 su kao bolji jel hahahahaha pa ona krntija iz 1960-ih nema sanse nikakve prema jednom modernom M-84 AB2 ili oficijalna vezija je M-2001 a posto su takvo sr.anje ko sto kazes ti jedan balavi expert zato ga kupuju katar i koriste ga hrvati i slovenci i cak armija pih ima 16 komada. Ali niko nema AB2 to ti je de facto licenca ruskog T-90 samo je oznaka takva zbog licenciranih prava. HAHAHA a sad mi reci koliko tenkova je imala JNA? Evo reci cu ti ja la.zove i mitomane kako samo pricate lovacke price pa ni deca u carsiji vam neveruju. .....
nisam rekao da mi imamo leoparde vec da su vasi tenkovi smece, ne mogu podnijeti rucno protiv tenkovsko oruzje. i da, opet izvrtanje. unisteno je oko 1200 srpskih tenkova ukupno, od toga 250-300 84vorki. pogotovo u vukovaru i oluji, te imas tzv groblja tenkova po bih. opet izvrces pricu, jel srbine ?
Revolucionarno je presvega pasivna zastita i u buduce aktivna arena sistem. E dobro da vi imate leoparde i abramse pa vasim modernim tenkovima ose i zolje ne mogu nista... Ma nije skroman si unisteno ih je preko 1000 u vasim mokrim snovima i lovackim pricama. I da tacno tako modifikovana verzija sa mercedes motorom gps navođenjem brzinom ispaljivanja od 6 gra...na minut avtomatskim robotiziranim punjenjem,dometom od 40 km,korištenjem municije tipa ERFB-BB,brzina i takticka pokretljivost... I ne zaboravi da je vec u testovima i NORA-C! nego koliko ovakvih ima armija pih ona heeeeeljp đeeeenooosaaaajd? Ti meni o izvrtanju a pricas mi o leopardima kao da ih vi imate ja gl.upana svasta tipicno bosnjacki!
ma ko se to meni pravi lud. nisam pricao o AIM-7 Sparrow, vec o UAV emit sparrow, tier I bespilotnoj letjelici. hahaha. kakav lik, standardno srpski - izvrnuti istinu ili skrenuti pricu. m84ab2 je samo modifikovana verzija m84, a koji je modifikacija ruskog t-72. u njemu nema nista revolucionarno te cu reci da ih je u agresiji na hrvatsku, bih i kosovo unisteno 250-300, a srbija trenutno ima ovih tenkova 250 - zalosno. isti ovaj tenk unistava OSA, koja pravim tenkovima, tipa leopard ili abrams ne moze niti gusjenice unistiti. nora B je sito tako modifikovana verzija nora A sa GPS navodjenjem. nemoj molim te pokusavati izvrtati stvari, opet ces izgubiti - standardno srpski.
Momak nemoj da se pravis pametan kad si gl.up jedno je nora A a sasvim dru.go NORA-B jeb.em te gl.upa tako kad pametujes ti pojma o pojmu nemas! M-84 AB2 je urađen tek 2004 gl.upane. Niam reko da je najbolja letilica vec najodlikovanija. A sparrow nije letilica gl.upane zat.ucani vec protivavionska raketa! I koja je to istorija pokazal bol.estnjaci la.zete ko lu.di Koje smo to sve mi ra.tove izgubili?A reci koje ste to vi vodili i pobedili jer one iza leđa okupatora kuk.avice? A mi smo izgubili u balkanskim ra.tovima izgubili protiv AU gde je unistena jedna imperija izgubili protiv hitlera i njegovih pomagaca usrasa ,bal.ija i siptara. Jesi ikad pomislio kako to da na malu Srbiju uvek kroz istoriju krecu neverovatne sile koje su po par hiljada puta jace a Srbija sa svakim ra.tovala i mnogi su uzmicali i bezali i mnogi izgubili a naravno sve nismo pobedili. Ali bar sa svakim smo se borili nismo se nag.uzili i sluzili kao vi i to svakom ku.jo! I ti ces meni o nasoj istoriji.
nora je koristena u agresiji 92-95. apc lazar, mnogo losija verzija svicarkse piranhe. koristio sam podatke sa desure, botu jedan. slike drvenih pusaka, migova 21, migova 29, Mi8 helikoptera, te gazela - koje su koristene u akcijama na Igmanu (agresija 92-95). na vijestima : slika SU-T50, a prica se da kupujete SU-30 i MiG 29M -smijesno. napomena : prica se da kupujete. nije donesena odluka. nadalje. slike BRDM-a - prestar. ah, da ! umalo da zaboravim na slike Kosovo je srbija, jos jedna od ilustracija mocne srpske armade- haha.sto se tice bespilotne letjelice .. Sparrow. klasa, tier I.. presmijesno. jedino sto je modernizovano su puske. sto se tice spremnosti.. mozete se vi spremati koliko hocete, al od 95 i mi smo spremni i nikada nes vise necete na spavanju uhvatiti. sto se tice srpskog naroda kao vojnicki usmjerenog, drug - ako volis puske, ne mora znaciti da si hrabar. inace : historija je pokazala da srbija niti jedan rat nije dobila vojnim putem. ne laprdaj i ne budi smijesan
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:241765-Prave-vojnika-buducnosti http://vesti.aladin.info/2011-01-17/532726-%C5%A1ta-sve-razvijaju-srpski-oru%C5%BEari http://www.youtube.com/watch?v=Q9dBW7AI8kE A sta ste ono vi razvili il samo cekate sadake ili mislite od silnih para da kupujete najmodernije. Nasa bezpilotna letilica je jedna od najodlikovanijih u svetu. Ti si gl.up ti zaboravljas sa kim imas posla a to smo Srbi narod oduvek vojnicki usmeren i spreman. Nemas ti pojma sta sve mi imamo vec spremno i sta sve jos spremamo. Samo vi gl.upe bal.je poznati ste po glu.posti
Pa tvoja pede.racija je toliko zaduzena da je 40% proracuna ide samo za plate veterna hahahaha i ti nekome o zaduzenju. Opet se nadas natu kukavico. Pa zato i s-300 glu.pane i zaboravljas da ovaj put nije pijani jelcin u Kremlju vec JAK PUTIN pa ti racunaj na nato gl.upane! Ko ti je kriv kad si gl.up i neinformisan... http://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/Srbija-kupuje-Putinovog-lovca-85706.html http://www.akademediasrbija.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3412:srbija-kupuje-ruske-lovce-na-kredu-&catid=38:cat-komentari-vesti&Itemid=54 http://www.vecernji.hr/vijesti/srbija-rusije-kupuje-najnovije-lovce-radare-raketne-sustave-clanak-274683 Nije to Future soldier program....vec ovo... http://www.desura.com/members/srb-hawkeye/images/serbian-future-soldier I lazar, nora-b , novi AB2 nista nije koristeno u bih zat.ucani jer je to razvijeno tek pre par godina. I to je nasa prednost mi ne kupujemo mi sami proizvodimo i to produkte koje ceni ceo svet!!!
project Serbian future soldier da - helikopteri Mi8, lazar apc, G-4 supergaleb, j22 jastreb, MiG29, t55 modernized, T84, samohodna NORA.. sve je ovo super samo sto nista ovdje nije \"future\", vec \"seen long time ago\". ovo je oruzje koristeno u agresiji 92-95.
nemoj biti smijesan. srbija ja zaduzena od MMFa da ne moze kupiti cungalungu, a kamo li dati 3 milijarde za Su30ke, kao prvo. kao drugo ne racunamo mi na tursku u smislu da se bori za nas vec da obezbjedi jednake uslove borbe, kojih u proslom ratu nije bilo. sto se tice veterana, nije da ih i mi nemamo. ulaskom srbije u sukob u bih, doslo bi do konflikta sirih razmjera i iz tog razloga srbija se nece mjesati, osim mozda logisticki. ne ide joj u prilog vojno mjesanje zbog juznog voda koji bi bio ugrozen eventualnim djelovanjem nato u cilju stavljanja srbije pod svoju kontrolu.caka je u tome sto ste vi ovdje imali logistiku prosli rati a mi nistmo, dok bi sada situacija bila totalno drugacija. nisam ni mislio da bi se islo tenkovima medju zgrade, vec specijalim jedinicama. s-300 su PVOi sistemi koji nemaju nikakvog smisla protiv kopnene ofanzive. ne pricaj gluposti , nego se informisi i onda nesto kenjaj na toj ekavici.
...Zaboravljas da je novi Srpski tenk jedan od najprodavanijih u svetu i kod tvojih arapa M-84-AB2 sa visoko sofisticiranom tehnologijom odbrane tenka. Zaboravljas da je nova Srpska samohodna haubica NORA b-52 veoma sofisticiran i postovan sistem. Zaboravljas na novi oklopni transporter otporan na mine LAZAR. Zaboravljas na nove protitenkovske moderne sisteme. Zaboravljas na projekat Serbian future soldier. Zaboravljas na nove M-21 puske koje koriste cak i engleski i americki specialci u Iraku i afganistanu zbog poverenja u pusku. Zaboravljas da ogromno tih sistema RS moze da dobije veoma brzo I ZABORAVLJAS DA PROSLI PUT SRBIJA NIJE UCESTVOVALA U RATU BAR NE AKTIVNO SLALA JE ORUZJE I SPECIALCE A ZAMISLI KAD CELA SRBADIJA KRENE JEDNOM.
folan nemas ti pojma sine ti mislis da je r.at neka igra. Pa sta ako nema JNA sta sad sta ponavljate tu ofucanu pricu zbog koje ce te dobiti jos vise po zubima. Racunate na tursku eto koliko ste jaki bed.nici! Zaboravljas da vas ima samo 1.800.000 u bih i da niste nikakva sila a jos manje neki borci nule ste. A Srba samo u bih 1.400.000 a leđa nam cuva jos 7 mil.Srba. Zaboravljas na Srpski korpus u armiji bh i na policiju RS koja bi bila opremljena vojnom opremom za manje od 48 sati od izbijanja sukoba. Zaboravljas na veterane i na nove generacije. Zaboravljas da makli niste ni jednom iz sarajeva i da tenk ne moze tek tako u Srpsko sarajevo kad ima branioca sa zoljama. Zaboravljas da je VoJska Srbije najmodernizovana u regionu i najprofesionalnija po recima Stratfor-a. Zaboravljas da je Srbija upravo narucila nove Suhoj-30 i s-300 ili izvozne s-400 sisteme....