Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li strane sudije i tuzioci odu ili ostanu to uopste ne mijenja stvar,niti ce GT dobiti vise ovlastenja,niti ce sanuizam i srboizam ojacati toliko da bi se vratio na moc koju je imao 91-95.Znaci GT nema druge opcije do privremeno egzistirati u sastavu BiH do njenog potpunog nestanaka.Ona je sada a i do sada bila samo prostor mafijasenja i kriminala jedne grupe mafijasa koja je ujedno i rukovodstvo GT-a,varajuci lakomisleni i nacionalno retardirani narod GT-a
onda ce nam svim abiti jako veselo, ukljucujuci one koji misle da ce im biti bolje ako odu medjunarodne sudije i tuzioci...zivi bili pa vidjeli ;)
Dali si ti zadovoljan koji tempom se odvija legalizacija genocida ?
Ćao tužioci ! Poslaćemo vam čestitku iz afričke zemlje JAR ! Zbogom žohari !
@Pipo Uvjek me nasmijes,tvoji snovi su neostvarljivi,strancima zelim sretan put
nekima je mandat vec istekao a ostalima uskoro. super, jos malo pa smo sami, jedva cekam da se opet druzimo.
Zaboravih podsjetit isto HILJADE srbskih ratnih zlocinaca i ubica,siledzija koji se slobodno setaju po genocidnoj tvorevini,dok nisu u zatvoru i dok ima dvije policije u nasoj drzavi BiH-i NEMA odlaska stranih tuzilaca,sudija,OHR-a i PIK-a! Nemaa! BiH4EVER!
Strani tuzioci i sudije,OHR,PIK ce ostat u nasoj suverenoj drzavi Bih-i sve dok genocidna tvorevine nebude ukinuta i USTAV 1992-e god napokon na funkciji jer je i dana danas VAZAN!Jedna Policija,Pralament,Ministarstva,budzet,Armija,JEDAN PREDSJEDNIK SVIH Bosnohercegovackih grajana koji ce trajat cetri godine! HOCEMO jednu demokratsku i funkcionalnu drzavu BiH-u modernu.Sve dok genocid tvorevina postoji i OPSTRUJE,BLOKIRA,GAZI,IGNORISE DRZAVNE INSTITUCIJE,GLAVNI GRAD,GRADJANE BiH-E;OMALOZAVA i PONIZAVA,UCJENJUJE,PODCJENJUJE;PLJUJE KRVAVOM PLJUVACKOM SVOJEG BOLESNOG NACIZMA I FASIZMA drzava BiH-a i svi njeni gradjani su u apartaijdu i agoniji! UKINUT genocid tvroevinu i TACKA!Tad ce strani tuzioci,sudije,OHR,PIK moc napustit nasu drzavu jer ce njeni gradjani odlucit ko ce bit na vlasti a ne banda lopovskih polititcara kojima NAJBOLJE ordgovara genocid tvorevina! BiH4EVER!
Rijec Srbizam je adekvatno ispravan i opravdano prihvatljiv termin jer se moze porediti sa Njemackim Nacizmom.Velikosrpski SANU ideolozi su primjenjivali iste metode masovnog pogubljenja,konc logora,planskog i sistematskog silovanja ,etnocida i kulturocida,sto je apsolutno ravno sa Nacizmom .Genocid je dokazan a plan bioloskog istrebljnja Bosnjaka je najavio sam buduci izvodac Karadzic za govornicom 91,presudama je potvrdena genocidna namjera a isti se nakon svih godina skrivanja po zemlji izvora genocidne ideologije Srbiji ,sada suocava sa svojim bolesnim velikosrpskim genocidnim rabotama,Nacisti su nacinili Holokaust nad Jevreima,Velikosrpski SANU ideolozi su planirali sprovodili istu ideologiju fasizma nad Bosnjacima i Hrvatima u BiH.