Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valentineeeeeeeeeeeeee, kada ce se vracati oteto? Nema Evrope bez vracanja imovine pravim vlasnicima.
NECE EU VISE NIKAKVIH GOLOGUZA I KOKUZA! NAUCISE IH GRCI PAMETI. SAV MED I MLIJEKO I PECENA PILADI ONI POKRKALI NA VRIJEME. KO UMIJE NJEMU DVIJE. TAKO CE SE I MILE SRBIJANAC DUGO NACEKATI KO I BOSNA.
Ko je građanin nek maše ušima i misli da je multietnik.
Većina građana ove države sigurno želi da ti odeš.
hanpijesak-x Hajmo razligu
Prepali se ovi sa Sokoca, boje se EU, lakše im je ovako u masi tapkat\' u mraku i Mila Ronhila imati za poglavicu
Inzko ožeži. Ukini rs i daj nam odma status kandidata EU. Sad odma ukini rs i status nam daj.
INZKO: sto ne popricas sa SDP glasacima? 90% tih ljudi ima plan da kamenuje strance, i oni gotive marksizam jos uvijek, halo..... da iko hoce u EU, davno bi bili u njoj. vec sve takticki i planski koce.
Incko prokleti -ti si jedna bitanga k´o i Dodik, zivot ide drumom a politicari nasi --shumom...!
Nabijem na onu stvar i tebe, MajMoončiću, i tzv. građane. U BiH žive tri naroda i dva od ta tri naroda ne žele reketaše, atentatore i crnokošuljaše na vlasti, nego u zatvoru. Pa ti pričaj šta hoćeš, p.i.š.a.m se ja na tvoju priču. Ali, zadaću razbijanja moje jedine domovine BiH tako obavljaš vrlo uspješno...
mislim da bi izgradnja jos par dzamija umjesto fabrika rijesilo ekonomsku krizu i povelo nas ka eu
-Incko -kako kazes Gradjani Bosne zele u EU,pa BiH bi davno bila u Europi da nisu s.r.b.o.c.e.t.n.i.c.i-- uradili GENOCID u Bosni.
A ZBOG KOGA I CEGA BOSNA I HERCEGOVINA STAGNIRA...?!!! ZBOG GENOCIDNE KRVOLOCNE AGRESORSKE SERVIJE I GENOCIDNOG RAJHA -SERVSKE DIKTATURE TOTALITARIZMA GOBELSSOVE PROPAGANDE I BARBARSTVA NA CELU SA NIKOLOM SPIRICEM I GENOCIDNIM NAPUHANiM MAFIJASEM DODIKOM...!!! ISTINA JE JEDNA I JEDINA...!!! DAYTONSKI SPORAZUM JE DIKTTATOR IDEOLOGIJE VELIKOSRBIZZMA...!!! USTAV REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE I KRAJ TROGLAVOJ AZDAJI KLEPTOMANA NA VLASTI KOJI DIJELE KO PRVO DRZAVU, KO DRUGO GRADJANE, KO TRECE PROSPERITET NA SVAKOM NIVOU ...!!! BOSNO VOLIM TE...!!!
Ogromna plata, koju gdin prima za suplju, je valjda dovoljna da ga se bar(em) zamoli da (u)suti.
Ovo je reprizana izjava od januara, i tako će izjavljivati mjesecima i mjesecima a Dodik če raditi po svome