Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što li bi bilo na fudbalskom terenu kada bi se sudija ponašao kao INZKO na terenu države Bosne i Hercegovine. Mislim da bi bilo krvi do koljena.
OGORCENA SAM NA "FUNKCIONISANJE" OVE ZEMLJE.KAKO MOZETE RECI DA ISTA FUNKCIONISE U ZEMLJI GDJE JE NASILJE LEGALNO!!U OVOJ VUKO*EBINI COVJEK PRETUCE NA MRTVO 3 GODISNJE DJETE NAPRAVI DJEVOJCICU INVALIDOM I TRAUMATIZIRA ZA CJELI ZIVOT I BUDE OSLOBODZEN!! FUJ GADOVI JEDNI GADITE MI SE SVI OD REDA!!!ZEMLJA NASILJA ,ZEMLJA NASILJA!!
Ukinuti RS i kantone u Federaciji i problem je rijesen.
imas bonske ovlasti ali nemas muda ubleho jedna.
Ove fašiste i zločince iz EU i NATO-a treba streljati, baš kao i ove naše domaće kvislinge !!!
Replika svima koji su komentarisali prije mene...laik sam, pa molim da mi objasnite sta je rjesenje? Hvala!
Sanjam dan kada će se dogovoriti svi bh. političari da otjeraju ove strance iz BiH.
Ma da... Treba Federacija da stagnira dok predsjednik u zatvoru zbog korupcije i prevara... A kad izadje (jer ce ga izvuci prijatelji iz SDA) onda moze fino nastaviti upropastavati Federaciju i krasti koliko mu je volja...
"bla bla bla"
On misli da sve dobro funkcioniše u radu Vlade s onima kojima daje podršku, Živku Budimiru, SDA i NS Radom za boljitak, preuzme Federalnu vladu i nastavi raditi onako kako on misli
Mudimira po hitnom postupku treba TRAJNO spriječiti da obnaša bilo koju funkciju vezano za politiku, on i njegovi ahbabi su nas unazadili za još 20 godina!
Pa u ovoj drzavi nema napretka dokle god su nam na vlasti nesposobnjakovici poput zatucanih Tihica, Izetbegovica i inih. Prodaju narodu pricu da rade u njihovom interesu, a sve bi prodali za drzavne fotelje i za uhljebljenje svojih najmilijih...
Nije tačno da Vlada funkcioniše. Ne fukcioniše od političkih razmimoilaženja u Federaciji, odnosno konstituisanja nove parlamentarne većine. Sasvim je izvjesno da je vrlo lako prouzročiti haos u FBiH i to sve u skladu s Ustavom i zakonom.