Uloženi ogromni napori
0
Inzko: Bosna i Hercegovina će uspjeti
Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH je bila i bice tamni vilajet gdje ce propali politicari prije sa istoka a danas sa zapada zavrsavati svoje karijere
Smanji svoju platu na 500 KM, dovedi porodicu i rodbinu ovamo, pa da vidimo kako ćeš onda pričati.
Dobra vijest za Srbe. Dejton je tu, samim tim i RS, i nema povratka. A oni koji misle da ce se vratiti nekadasnja R BiH se grdno varaju. Svaka cast Incko. Srbi nemaju problem da budu dio BiH ali samo sa RS unutar nje. A oni koji misle da ce ukinuti RS izazivaju pricu o njenom otcjepljenju. Dakle, RS je tu medjunarodno priznata i funkcionalna, nadam se da su to bosnjacke glave shvatile, ajmo sad dalje, hocemo u Evropu? Mi Srbi smo za.
Uspjeti u čemu? uspjeti u neradu! Nemojmo se zavaravat
OVAJ AUSTRIJANAC POCEO KAO VISOKI PREDSTAVNIK, A ZAVRSIO KAO KOMICAR... I MORAM PRIZNATI DA MU OVO DRUGO BOLJE STOJI !!!
BiH ce opstati tek kada SPC prestane da rovari po njoj. Hrvati i Albanci su pametni. Protjerali su tu krvolocnu instituciju i uvalili je nama.
@... \"Na papiru, BiH je drzava, a RS nije. Funkcionalno, BiH nije drzava, a RS jeste :)) !! \" Pa, neka Dodik uvede svoje Autotablice i, sto je mnogo vaznije, svoju valutu = politicko samoubistvo! .....by the way, sto \"drzava\" RS zahtjeva od FBiH pare za penzijski fond, kad FBiH e pripada RS-u?
@@logika: \"bih vise nije kompaktna cjelina, odavno, a u zadnje vrijeme ni fbih nije kompaktna cjelina. toliko o tome. \" Ni RS nije kompaktna cjelina, a predstavljaju je placeni provokatori kao \"drzavu\" Jedina meni ovako poznata teretorijalno podjeljena pseudodrzava je palestina! Toliko o tome..:)))
Hahahaha... Ima li još neko ko vjeruje ovom i.d.i.o.t.u i američkom uvlakaču??? Onaj ko mu vjeruje isto je što i on.
sretna nova godina svim jevreima na lopti šarenoj.
Drzave dolazile i prolazile na ovim prostorima pa tako ce proci i tzv BiH,cekaju se samo odredjene okolnosti da se to desi.Sto se prije razidjemo prije cemo prodisat.
SRAMMOTA JE STA SE I DALJE RADI NAD DRZAVOM I GRADJANIMA BIH-E...!!! Entitetski KUR-RAC svima koji se ne OSJECAJU BOSANCI...!!!
Na papiru, BiH je drzava, a RS nije. Funkcionalno, BiH nije drzava, a RS jeste :)) !!
Ma znas sta inzko...hebo ti svoje floskule ,nosi ih sa sobom u stajersku pa ih prodaji neonacistima...bgt ti draga idite vise vi stranci bolje ce nam biti samim--il cemo se pobit do zadnjeg --il cemo ipak ukljucit nase veoma sitne mozgice i pokusati ziviti ekonomski ako vec necemo ljudski ..usput p.u.s.i.qitu ko vas ye,b,e
Bosna Hercegovina je u hriscnaskom terorizmu, srba i hrvata. Hrvati dosli iz Irana Srbi dosli iz Rusije. Srbi i Hrvati terorisu drzavu i gradjane Bosne i Hercegovine. Srbi i Hrvati su hriscnaski teroristi i fasisti.!
Her Incko, mi koji je volimo, znamo to odavno. Samo su nam vezane ruke da da učinimo da taj uspjeh stigne što ranije.
neko iz mase,pa više je vi uništavate nego mi,sve dok su vam draži oni likovi iz maoče i bočinje,nemamo o čemu razgovarati.