Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izvinjavam se ovoj dvojici mazluma.Nisam znao da je BiH vodeca zemlja u istrazivanju svemira.A vidim da i vecina studenata je zainteresirana za ovu temu.Jebi ga ne pratim desavanja.Samo naprijed pokazite Amerima da ste sami vrh.Jos kada im pokazete najmoderniji svemirski centar u Zavidovicima.Za koji sam slucajno saznao.A ovoj dvojici mazluma dole porucujem da nisam Srbin.
fino....nadam se da ce nekoga i inspirasati od mladih tamo
Inzinjerko pogrijesila si zemlju.Trebala si izici iz aviona u Svicarsku.
e džikane šta ti studiraš?
nije ona pogrijesila zemlju. Ovdje ima i talentovanih i zeljnih znanja, a itekako ima i uspjesnih i ucenih ljudi koji su dostigli odredjeni nivo na globalnoj razini, samo sto neces o njima naci na klixu,ftv,obn i sl. Kod nas u medijima ima prostora samo za crnu hroniku, i pokojeg pjevaca i sl glupaka da to malo izbalansiraju. Uporedi samo sadrzaj i program na npr hrtvatskim i nasim televizijama i sve ce ti biti jasno.